Ідеальний захист: кращі олії для волосся на зиму

Незмивна, суха олія – відмінний засіб для догляду за волоссям по всій довжині. Вони живлять, зволожують і пом’якшують волосся, захищають їх від перепадів температур, що прекрасно і взимку, і влітку. В осінньо-зимовий період такими продуктами варто користуватися перед кожним укладанням. Якщо у вас сухі, посічені, сильно пошкоджені і перепалене, пористі, локони, які сильно пушаться, то суха олія має прописатися на вашій ванній полиці.

Що дає суха олія

Вибираючи суху олію для волосся, необхідно розуміти, що незмивні косметичні засоби є засобом профілактики, велика частина з них дає візуальну доглянутість, але не відновлює локони. Справедливості заради, скажімо, що олії з більш жирною, густою консистенцією хоч і належать до сухих і незмивних, все ж допомагають в лікуванні волосся. Вони можуть «заповнити» місця поломок у кожній волосині. А до сухих такі олії належать лише тому, що проходять додаткові етапи очищення – їх можна не змивати, адже вони не залишають жирної плівки, повністю усмоктуючись у локони.

Головний базовий інгредієнт будь-якої сухої олії – натуральні олії, яких може бути кілька. Вони зволожують, живлять волосся, роблять його більш слухняним, підсилюють природний блиск, знижують сухість локонів, захищають їх від перепадів температур.

В разі регулярного використання косметичної олії для волосся можна забути про сухість, поломку і посічені кінці.

Як використовувати незмивні олії

Загалом, принцип закладено в самій назві – їх наносять на локони і не змивають. Але є нюанси.

По-перше, важливо дотримуватися дозування: достатньо лише горошини або одного-двох натискань на помпу, щоб розподілити засіб по всій довжині волосся середньої довжини. Для дуже густих і довгих локонів знадобиться 3 натискання на помпу, якщо нанесете більше, то локони перетворяться на жирні бурульки і доведеться знову мити голову.

По-друге, варто наносити олію тільки на кінчики і розподіляти по всій довжині, уникаючи коренів, щоб волосся не стало жирним.

Популярні незмивні олії для волосся

Phytomer Tresor Des Mers Beautifying Oil

Цей засіб складається з 5 натуральних олій, багатих жирними кислотами. Він живить, пом’якшує локони, відновлює ліпідний бар’єр кожного волоска. Швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки. Продукт можна використовувати на шкірі тіла і на волоссі. Він має легкий квітковий аромат. Придбати можна в косметичних магазинах і на сайті, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 1499 грн.

Yves Saint Laurent Black Opium Dry Oil For Body and Hair

Суха олія підходить для догляду за волоссям і тілом, що дуже зручно. Вона не залишає жирної плівки, швидко вбирається і захищає кожен волосок. Олія з шовковистою текстурою надає блиск і гладкість локонам. Засіб має тонкий запах Black Opium, що сподобається всім фанатам цього парфуму. Волосся максимально довго утримують запах, тому немає потреби наносити на них парфум. Придбати можна в офіційних магазинах марки і на сайті, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 1630 грн.

читайте також

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Популярний засіб серед блогерів, зірок і стилістів, оскільки має дуже легку текстуру, живить волосся, не обтяжуючи його. Надає локонам блиск і захищає під час укладання. Придбати можна на сайтах, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $ 40.

Caudalie Thé des Vignes Body & Hair Nourishing Oil

Поживна суха олія можна наносити не тільки на волосся, але і на тіло. Засіб має легкий квітковий аромат, швидко вбирається в волосся, не залишаючи жирної плівки. Добре зволожує і живить локони, робить їх більш м’якими і блискучими, полегшує розчісування. Придбати можна в офіційних магазинах бренду і на сайті, об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 699 грн.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil

Засіб для волосся і тіла складається з кількох натуральних олій, які мають потужний антиоксидантний ефект. Олія відновлює здоров’я і красу локонів. Легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів. У продукті містяться перламутрові світловідбивні золотисті частинки, тому олія надає навіть тьмяним локонам красиве сяйво. Перед застосуванням обов’язково струсіть флакончик. Придбати можна в мережі косметичних магазинів або на сайті, об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 779 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також