Кращі тонери для обличчя, що подарують сяючу шкіру

Більшість з нас помилково вважають, що тонери й тоніки – не особливо важливий етап у догляді за обличчям. Але тонізування необхідне, як і гарне очищення. Тонери допомагають відновити pH-баланс шкіри, збагатити її корисними вітамінами.

Візьміть за правило протирати обличчя тонером, тоніком, лосьйоном або есенцією одразу після вмивання та демакіяжу. Хоч у цих продуктів різні назви, суть у них одна. Вони призначені для тонізації та відрізняються лише консистенцією. Такі засоби не тільки видаляють залишки косметики й бруду, а й забезпечать необхідне зволоження.

Тонер відмінно готує шкіру до подальшого нанесення кремів або сироваток. Як і інші продукти по догляду за обличчям, тонери та лосьйони варто підбирати за типом і потребам шкіри.

Для проблемної шкіри

Pixi by Petra Glow Tonic

Якщо у вас шкіра, схильна до акне, важливо запобігти появі висипів і позбутися від гіперпігментації та шрамів постакне. Використовуйте тонери з гліколевою кислотою, що будуть стимулювати клітинний метаболізм, очищаючи шкіру від мертвих клітин, які блокують пори. Цей продукт, крім 5%-ої гліколевої кислоти, містить заспокійливі алое вера та женьшень, що стимулюють вироблення колагену. Регулярне застосування допоможе запобігти появі прищів. Придбати продукт можна на сайтах, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 15 $.

Для чутливої ​​шкіри

Sisley Botanical Floral Toning Lotion Alcohol-Free

Якщо у вас чутлива шкіра, тримайтеся подалі від тонерів зі спиртами. Ця формула не містить алкоголь, проте збагачена безліччю натуральних рослинних інгредієнтів, в тому числі екстракти троянди й волошки, що заспокоюють шкіру. Тонер досить м’який, щоб використовуватися на всіх типах шкіри. Він підвищує захисні властивості шкіри, роблячи її більш м’якою та сяючою. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів і на сайті, об’єм 250 мл, орієнтовна ціна 2650 грн.

Для старіючої шкіри

SK-II Facial Treatment Essence

Ок, це не найдешевший засіб, але для в’янучої шкіри головне – уповільнити процеси старіння. І цей тонер відмінно впорається. Його любить використовувати Катрін Деньов. У складі 90% Pietra – власні ферментовані дріжджі SK-II, збагачені вітамінами, амінокислотами та мінералами. При регулярному застосуванні робить шкіру більш гладкою, покращує колір обличчя. Виробник рекомендує наносити засіб на руки та рухами розподіляти обличчям – ватний диск «з’їсть» занадто багато продукту. Придбати можна в мережі офіційних магазинів і на сайті, об’єм 160 мл, орієнтовна ціна 179 $.

читайте також

Для жирної та комбінованої шкіри

Caudalie Beauty Elixir

Це улюблений тонер зоряного візажиста Лізи Елдрідж, серед клієнтів якої Кейт Вінслет, Тейлор Хілл, Емма Вотсон, Кіра Найтлі. А все тому, що це мультизадачний продукт. Цей тонер збагачений мінералами, екстрактами винограду, водою з квітів апельсина та м’ятною олією. Інгредієнти допомагають контролювати роботу сальних залоз і «бадьорять» шкіру. Тонер-міст можна використовувати як праймер перед макіяжем або для фіксації косметики після її нанесення. Це продовжить життя вашому мейкапу. Придбати можна на сайті та в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 1170 грн.

Для сухої шкіри

L’Occitane Immortelle Essential Water

Якщо у вас дуже суха шкіра, шукайте тонери, що містять гіалуронову кислоту, яка є одним з кращих зволожувачів. Цей продукт якраз містить цей компонент. Тонер підходить всім типам шкіри, особливо в осінньо-зимовий період. Придбати можна на сайті і в мережі офіційних магазинів бренду, об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 599 грн.

Для нормальної шкіри

Lancôme Énergie de Vie The Smoothing & Plumping Pearly Lotion

Тонер підходить для всіх типів шкіри. Він не містить спирту та збагачений заспокійливими інгредієнтами, такими як вітамін Е та мікрокраплями зволожуючих олій. Тонер насичує шкіру важливими вітамінами та мікроелементами. Придбати можна на сайті і в мережі офіційних магазинів марки, об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 1760 грн.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також