Красивий педикюр 2021: стильні ідеї на літо (35+ фото)

Сезон босоніжок офіційно відкрито, а отже, красивому педикюру бути! Але перед тим як вибрати свій ідеальний педикюр з нашої добірки, розглянемо найактуальніші варіанти цього літа. Отже, на що звернути увагу під час вибору нейл-арту?

Перш за все, на модні відтінки лаків. Влітку серед модниць в фаворі не тільки кольоровий френч, а також класичний нюдовий і білий дизайн нігтів, який круто поєднується із засмаглою шкірою ніг, але і всілякі яскраві варіанти манікюру. Робіть ставку на барвисту палітру, яка передбачає сонячний жовтий, трав’яний зелений, гарячий помаранчевий, насичений синій, фіолетовий та інші модні кольори. Ще одна незмінна класика поза трендах і сезонах — червоний дизайн нігтів і глибокі відтінки винної палітри.

Також не варто забувати про ніжні пастельні тони, які додадуть вашим літнім образам легкості, жіночності та романтичності. Світло-рожевий, блакитний, персиковий, лавандовий, фісташковий ви не прогадаєте з жодним із цих відтінків. І, звичайно ж, спробуйте неоновий манікюр, адже ця соковита гамма не здає позицій вже не перший сезон і також круто доповнює бронзову засмагу.

Ще один не менш цікавий момент у виборі стилю педикюру дизайн. Як би ми не любили простоту у вигляді однотонного покриття, оригінальний nail-арт ніхто не скасовував. Сьогодні в тренді тонкий мінімалізм у вигляді лаконічних смужок на нігтях, стримана геометрія, модна абстракція, написи і малюнки, а також тваринні принти.

Вибираючи літній педикюр, дівчата найчастіше віддають перевагу фруктовим і квітковим дизайнам, а також морській тематиці, яка наближає відчуття відпустки. Сучасні майстри манікюру пропонують неймовірно трендові рішення, так що забудьте про безглузді мушлі та якоря, морський дизайн нігтів може бути дійсно стильним і небанальним. Чого тільки вартий ефект хвилі в техніці акварель!

Якщо влітку вам хочеться більш святкового настрою, вибирайте педикюр з блискітками, великим глітером або різнобарвними конфетті (той самий гучний дизайн каміфубуки).

Що стосується самого покриття, тут усе залежить тільки від ваших особистих вподобань. Актуальний як матовий, так і глянсовий фініш.

А тепер час вибрати свій наймодніший педикюр на літо!

Педикюр френч

Світлий педикюр

Рожевий педикюр

Лавандовий педикюр

Жовтий педикюр

Червоний педикюр

Педикюр кольору фуксії

Педикюр каміфубуки

Анімалістичний дизайн

читайте також

Помаранчевий матовий

Помаранчевий глянсовий

Однотонний винний

Однотонний фіолетовий

Комбінований дизайн

Педикюр з малюнком

Педикюр з фольгою

Педикюр з блискітками

Педикюр з камінням

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також