Купівля квітня 2021: аромадифузор Inro, Palermo

Ми не завжди усвідомлюємо той факт, що аромати впливають на нашу підсвідомість: вони здатні подарувати особливий настрій і створити в просторі певну атмосферу. За допомогою розширеної весняної лінійки Black від Inro, до якої входять аромадифузори, свічки та спреї для будинку, а також шість нових нішевих ароматів, можна наповнити свій будинок терпким, солодкуватим, квітковим або пряно-мускусним запахом.

Редакція Beauty HUB віддала перевагу аромадифузору Palermo – нішевому аромату для будинку, який змушує розслабитися і зануритися в атмосферу східної казки, створеної з східно-деревинно-цитрусової композиції.

Ольфакторна піраміда розкривається верхніми нотами бергамота, кедра, лимона й апельсина. У серці аромадифузора ховається дорогоцінний уд, а ось базовий шлейфовий акорд лунає непохитно завдяки смолі дерева агар.

Мінімалістичний аромадифузор Inro впишеться в будь-який інтер’єр, додаючи лаконічний штрих в атмосферу вашого будинку. Купити аромадифузори Inro й інші товари бренду можна на сторінці бренду в Instagram.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також