Макіяж на Новий рік 2022: 30+ трендових ідей з Instagram

До найголовнішої ночі року залишається все менше часу, а це означає, що час планувати свій святковий образ уже зараз. Перше, з чого варто почати, – вибір новорічного макіяжу, а допоможуть нам у цьому, звичайно ж, головні макіяж-тренди зими 2021-2022.

Одним з ключових б’юті-прийомів для створення новорічного макіяжу буде використання кольорової підводки і туші синього кольору, які допоможуть відтворити знову актуальний образ в стилі ретро. У моді також яскраві кольорові стрілки – незвичайні графічні, на складці повіки, класичне «котяче око», ефектні стрілки-крила, контрастні подвійні, а також модна в цьому сезоні «плаваюча» підводка (повторити її можна за допомогою м’якого олівця для очей і гарного розтушовування).

Ще один безпрограшний тандем у створенні вечірнього макіяжу на Новий рік 2022 – тонкі чорні стрілки і червона помада або спекотні smoky eyes і нюдовий блиск на губах. Вічна класика, яка актуальна поза часом і трендів. Звичайно ж, не забудьте додати особі трохи урочистого сяйва за допомогою хайлайтера, адже сезон зимових свят – зірковий час блискіток в макіяжі.

Шанувальницям пастельних образів припаде до душі ніжний персиковий, рожевий і лавандовий макіяж з акцентом на очі, а ті, хто вважають за краще вічну класику, не помиляться з використанням бежевих, коричневих і бронзових тонів (ідеально для створення монохромного мейку) в матових, сяючих і навіть вологих текстурах на щоках і повіках.

Що стосується вибору помади, цієї зими актуальні ягідні й темні відтінки – малинові, сливові, винні, чорничні, шоколадні. Ці кольори стануть безпрограшним рішенням для акцентного макіяжу губ. Прозорі блиски з глянцевим або легким шимерним фінішем також нікуди не поділися: вони підійдуть для прихильниць максимально природних образів.

З незвичайних модних прийомів, до яких радять придивитися візажисти, особливу увагу варто приділити аплікації на повіках – великі блискітки і перли допоможуть домогтися wow-образу для новорічної ночі. У цьому також допоможуть металики, яскраві відтінки на губах і повіках і нестандартні арт-прийоми в макіяжі очей. А найсміливіші можуть нафарбувати стрілки в кольорах традиційних різдвяних льодяників – один із останніх хітів Інстаграму і головний претендент на звання «Найбільш стильний новорічний образ».

Незалежно від того, чи будете ви святкувати Новий рік 2022 в домашній обстановці або плануєте влаштувати вечірку з друзями, вам знадобляться ці надихаючі ідеї макіяжу. Нижче ми зібрали варіанти на будь-який смак – від стриманого нюду до більш яскравих і зухвалих рішень. Запасайтеся кольоровими лайнерами, барвистими тінями, ефектними помадами і косметикою з ефектом сяйва, аби створити свій ідеальний новорічний макіяж 2022.

читайте також

«Різдвяні» стрілки

Золотий металік

Графічні стрілки

Святковий червоний

Персикові акценти

Перли на повіках

Фіолетове омбре

Floating liner 

>

Улюблена бронза

читайте також

Ягідні губи

Макіяж у стилі нюд

Персиковий монохром

Сині стрілки

Класичний тандем

Вологі повіки

Матовий бузок

Губи кольору вина

Димчастий макіяж очей

Темна помада

Ефект сяючої шкіри

Акцентні губи

читайте також

Retro blue

Рожева помада

Олійні текстури

Подвійна стрілка

Вкраплення фуксії

Тропічний вайб

Natural glam

>

Ніжна лаванда 

М’яка, розмита стрілка

Арт-макіяж очей

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також