Марія Гусєва і Валерія Боярина про концепцію wellbeing у роботі beauty-клініки

Готельна концепція добробуту, або wellbeing, останнім часом набула поширення далеко за межами готельного бізнесу. Зараз її успішно реалізують у салонах краси та корпоративного життя компаній різних країн світу, але у нас про модний тренд заговорили порівняно недавно.

Яскравий представник нового формату – київський MV Aesthetics. Це сучасна ліцензована клініка естетичної медицини і косметології нового покоління. У фокусі уваги – емоційне та фізичне перетворення гостей, послуги для розслаблення й отримання задоволення. Одна з важливих основ для релаксації в клініці – відчуття комфорту, чому сприяє продуманий до дрібниць кожен куточок. Жодної «лікарняної атмосфери»: тільки теплий м’який халат, улюблений напій, окрема кімната для перевдягань, зона відпочинку і турботливий персонал. Це вільний простір краси, куди хочеться повертатися.

Beauty HUB поспілкувався з засновницями MV Aesthetics – Марією Гусєвою та Валерією Бояриною – про технології та напрями клініки, які знайшли своє відображення в концепції wellbeing.

Головною концепцією вашої клініки стало поняття wellbeing. Як це працює мовою косметологічних процедур?

Марія: Наш основний принцип – стан wellbeing (з англійської – добробут або благополуччя). Це інженерія життя через корекцію процесів фізичними та хімічними методами.

Валерія: Наприклад, процедури з апаратом Icoone (новітня розробка в апаратній корекції фігури і контурів обличчя. – Прим. ред.) Запускають процеси реконструкції тканин тіла, допомагають відновити втрачені зв’язки між сполучною тканиною і шкірою. Лазерна система LaseMD стимулює регенерацію тканин і їх оновлення, ґрунтуючись на принципі шліфування і нанохімії сироваток.

Марія: Апарат Ultraformer – вершина в галузі SMAS-ліфтингу – за допомогою ультразвуку провокує колагеноз і зміцнення тканини, яка втратила тургор під дією безжальної гравітації. Він працює в глибоких шарах шкіри.

Валерія: Трохи вище нам допомагають ін’єкції Radiesse, плазми, полімолочної кислоти PLA і полінуклеотидів, суть яких стимулювати зростання колагену в різних шарах шкіри і повертати час назад.

Крім новітніх технологій, ви робите ставку і на правильні косметичні засоби, вважаючи таку комбінацію секретом здорової молодості й естетики на тривалий термін. Яким брендам довіряєте?

Марія: Все вірно, на одних лише технологіях ми не зупиняємося. Посилення регенерації, уповільнення старіння ми довірили стовбуровим клітинам, інформаційний ресурс яких закладено в косметику Neo Genesis. Також лікарі MV Aesthetics працюють із перевіреними косметичними марками: Intraceuticals, Biologique Recherche, Holy Land, Universkin і багатьма іншими.

Валерія: Всю цю екосистему знарядь допомагає підтримати введення коктейлів ін’єкцій, а особливо факторів зростання з очищеної донорської плаценти Laennec, використовуваної десятиліттями для поновлення й оздоровлення організму, підтримання клітинного метаболізму.

Й окремі акорди віддано нутрицевтиці від лідерів ринку Metagenics (США) і Yotsuba (Японія), в яких ми підібрали як окремі елементи, так і цілі комплекси. Для призначення деяких препаратів може служити не тільки загальний анамнез, але і спектральний аналіз волосся, що проводиться в клініці.

MV Aesthetics – не тільки про естетичну, лазерну, ін’єкційну й апаратну косметологію, до вас можна прийти просто розслабитися і присвятити час собі. Які програми для обличчя і тіла в цьому допоможуть?

Марія: Так, на закінчення для впровадження принципу добробуту не тільки в фізичному, а й емоційному стані, ми застосовуємо розслаблювальну силу води в SPA – програми гідрованн з водоростями і молочним еліксиром, таласотерапії, східних ритуалів, екзотичних фруктових обгортань. Масажі та процедури з догляду, спрямовані на оновлення, релаксацію і детоксикацію, також подарують тілу легкість і розслаблення.

Валерія: Цей цілісний і продуманий підхід дозволить не тільки відновитися і знайти легке рішення на шляху до збереження молодості, але і налаштувати системи свого організму на плавну течію в умовах швидкості сучасного світу.

«Зовнішня краса завжди супроводжує здоров’я: чи можливо насолоджуватися своєю молодістю, якщо це лише тонка оболонка, за якою ховаються невирішені проблеми? Створюючи MV Aesthetics, ми прагнули не просто відкрити ще один естетичний центр, а зберегти баланс між приватною медичною клінікою і зоною рекреації природної краси для відпочинку і гармонії душі й тіла».

Експерти клініки MV Aesthetics впевнені, що надовго зберегти натуральну красу допоможуть правильні косметичні засоби з натуральними компонентами в складі, ефективні курси апаратної косметології та здоровий спосіб життя.

Філософія компанії об’єднує професійний підхід до нескінченної краси та комфортні умови центру рекреації. Природна краса і здоров’я людини – це культура, вважають в MV Aesthetics.

У клініці пропонують чотири напрями сервісів, понад 50 сучасних послуг для догляду за обличчям і тілом і відновлення сил, працюють сертифіковані лікарі-косметологи й естетисти, а гостей оточує тепла атмосфера простору.

«Краса – це нескінченність. Ми прагнемо відкрити її для вас».

Адреса клініки MV Aesthetics:

Київ, ЖК Французький квартал

вул. Василя Тютюнника, 51/1-А

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також