Матовий манікюр 2021: топ-20 найкрасивіших ідей на осінь

Настала осіння прохолода, і тепер можна законно кутатися в улюблені теплі речі, робити трендовий осінній макіяж в актуальній палітрі сезону і, звичайно ж, потрібно встигнути спробувати всі найкращі ідеї манікюру в глибоких і стриманих тонах. Неможливо уявити цей сезон без оксамитових дизайнів, адже матовий манікюр – це ідеальне рішення на осінь. Якщо ви теж так вважаєте, ось 20 стильних варіантів для вашого натхнення.

Червоний

Червоний матовий манікюр, як і червона помада, ─ незмінний супутник осінніх луків. З оксамитовим фінішем цей колір виглядає особливо чудово на будь-якій довжині і формі нігтів.

Синій

Синій матовий манікюр буде як ніколи популярний в сезоні осінь-зима, адже він все ще залишається головним кольором року за версією інституту Pantone. Додайте трохи тваринних мотивів або комбінованого дизайну, щоб урізноманітнити стиль.

Бежевий

Для повсякденного носіння безпрограшним варіантом, звісно ж, стане бежевий матовий манікюр. Він не набридає і підходить до абсолютно будь-якого вбрання – чи то в офіс або на побачення.

Бордовий

Ще одна осіння класика – нігті кольору вина. Бордовий матовий манікюр стане відмінною альтернативою традиційному червоному і прекрасним доповненням до ваших затишних светрів.

«Голий»

Матовий манікюр в стилі нюд актуальний поза сезонами і трендами. Відмінна ідея для осені – «голий» дизайн з прозорим покриттям і яскравим доповненням жовтого френча, як нагадування про літо.

Смарагдовий

Неймовірно красивий матовий манікюр на осінь можна створити, якщо поєднувати глибокий смарагдовий колір лаку з елементами золотої затирки і фольгованого дизайну. Ця робота – кращий тому доказ.

Теракотовий

Адаптуємося до прохолоди теплими коричневими відтінками. Манікюр в найпопулярнішому кольорі опалого листя – ідеальне рішення для золотої пори.

Зелений

Ідея традиційна, колір – інший. Спробуйте зупинитися на цьому «смачному» відтінку, якщо вам потрібен матовий манікюр на короткі нігті. Він лише підкреслить їх мініатюрність і красу.

Абстрактний

Модні абстракціонізми б’ють всі рекорди за популярністю в салонах краси ось вже другий рік поспіль. Якщо хочете красивий і стильний манікюр в кращих традиціях Pinterest, вибирайте саме такий варіант.

Різнобарвний

Якби осінь самовиражалася в відтінках, тоді наші нігті виглядали б саме так, як на цих фото. «Одягайте» їх в кольори осінньої палітри, щоб спробувати найбільш не нудний тренд цього сезону – різнокольоровий nail-art.

читайте також

Чорний

Конкурентом червоному і бордовому кольорам восени може стати тільки чорний матовий манікюр. Але щоб він не виглядав надто траурно, прикрасьте його за допомогою смугастих штампів для стемпінга.

Багатобарвний

Пам’ятайте гучний різнокольоровий манікюр Кайлі Дженнер з різними абстрактними дизайнами? Десять нігтьових пластин – десять малюнків. Це ідеальна схема для тих, хто ніколи не може визначитися з вибором покриття і принтом. Головне, що такий нейл-арт не набридає.

Кольоровий френч

Різнобарвний френч доречний не тільки влітку, а й восени. Яскраві вогненні відтінки вже точно не дадуть нудьгувати в сіру і дощову погоду за вікном.

Комбінований

Ще одне рішення для тих, хто не може вибрати тільки один колір лаку – комбінований дизайн. Червоний і синій у поєднанні з білим матовим манікюром виглядають супервдало.

Леопардовий

Найпопулярніший анімалістичний принт відроджується кожного разу з приходом осені. У дизайні нігтів він, до речі, знову актуальний. Так що сміливо беремо на замітку ці ідеї матового манікюру.

Леопард + зебра

Комбінувати можна не тільки улюблені відтінки лаків, але і модні візерунки. Якщо не знаєте, яка тваринна сторона вам ближче, з’єднайте їх разом на пальцях однієї руки.

Градуйований

Вогняний манікюр в стилі омбре підійде на той випадок, якщо ви хочете залишатися модними і не зливатися з сірою юрбою в холодну дощову погоду. З таким яскравим дизайном нігтів залишитися непоміченою просто не вийде.

Геометричний

Дизайн нігтів в стилі мінімалізм – з геометрією і стриманими відтінками – також стане небанальним рішенням для цієї осені. Просто, красиво та ідеально на кожен день.

Квітковий

З відходом літа квітковий період міг закінчитися де завгодно, але тільки не в нейл-арті. Гарний манікюр з квітами і рослинними візерунками створить ніжний і романтичний настрій, не дивлячись на сірість за вікном.

Точки і мазки

Мазки і точки в тренді вже другий рік. Цю ідею манікюру можна зробити в абсолютно різних інтерпретаціях і підібрати будь-які кольори. Восени підійдуть яскраві і глибокі відтінки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також