Мати вигляд як зірка: секрети краси Мілли Йовович, яка не старіє

«Краса – це впевненість у собі. Сильні, впевнені у собі дівчата та жінки, яким комфортно у власному тілі, спричиняють захоплення у навколишніх. Якщо ви працюєте над собою, впевненість виникне у природний спосіб, а з нею і відчуття себе гарною», – вважає Мілла Йовович.

Американській актрисі, моделі, співачці та дизайнерці, матері трьох дітей сьогодні виповнюється 46 років. І Мілла впевнена, що вік нічого не означає. Це тільки цифра, якщо ти почуваєшся молодою і доглядаєш свою шкіру й тіло.

Мілла з тих зірок, які не бояться відкрити світу свої секрети краси, тому радо розповідає в інтерв’ю про свої щоденні процедури. Тож що дозволяє актрисі мати неймовірний вигляд?

Догляд за шкірою Мілли Йовович

Якщо ви одна з тих дівчат, які не можуть дотримуватися певної рутини для догляду за шкірою, Мілла Йовович чудово вас розуміє. Докладніше про свою філософію краси супермодель розповіла виданню IntoTheGloss.

«Я почала працювати в 11 років, і всьому, що я знаю, мене навчила мама», – розповіла актриса в інтерв’ю.

Актриса зізналася, що коли вона не може дозволити собі походи до косметолога на комплексні процедури, то покладається на якісний і регулярний домашній догляд, а також масаж обличчя та маски.

«Очевидно, моя система догляду за шкірою завжди розпочиналася зсередини. Ви маєте дбати про себе, про те, що вживаєте, що п’єте, розумієте? Тоді, звичайно, і догляд спрацює. У мене звичайна б’юті-рутина: очищення шкіри, зволоження, і, якщо є можливість отримати процедуру догляду за обличчям у салоні та масаж, це ідеально. Але насправді я цього не роблю, бо постійно працюю та подорожую, і не можу дозволити собі піти до фахівця і потім протягом кількох днів ходити з червоним й опухлим обличчям. Тому я просто використовую багато відлущувальних засобів, аби зберегти свою шкіру свіжою.

Мілла каже, що двічі на день очищає шкіру, використовує тонізувальні засоби та «коктейль із сироваток та зволожувального крему», щоб зберегти шкіру здоровою, чистою та молодою на максимально тривалий термін. І головне її правило — регулярно пробувати щось нове та міняти засоби для догляду за шкірою.

«Я дуже перебірлива у тому, що наношу на обличчя. Водночас відчуваю, що маю завжди використовувати різні продукти, бо щойно ваша шкіра занадто звикає до чогось, це послаблює ефект. Тому я намагаюся перемикатися між великою кількістю продуктів. Один день використовую один тип сироватки, а в інший – нанесу щось інше; те ж саме із зволожувальним кремом. Очевидно, вам варто використати все, що працює для вас, але я думаю, що важливо міняти те, що ви наносите на свою шкіру. Це як із тренуваннями: тільки звикли, і ефект знижується», — вважає Мілла.

Попри те, що актриса завжди делікатно ​​ставилася до догляду за обличчям і тілом, у молодості вона могла дозволити собі більше. Нічні вечірки та робота 24/7 не сильно позначалися на її обличчі. Але відколи вона народила першу дочку Евер, будь-який збій у режимі дня відбивається на її шкірі.

«Я завжди дбала про свою шкіру, але відколи я народила Евер, не можу працювати весь день і проводити на вечірці всю ніч. Це впливає на моє обличчя. Тепер мені потрібні коктейлі для догляду за шкірою! Раз на тиждень я приймаю гарячу ванну та розпарюю обличчя. Я також люблю гарне глибоке очищення за допомогою щітки Clarisonic. Такий спа-день корисний для психіки і, отже, для людей, які вас оточують!»

Макіяж Мілли Йовович

У повсякденному житті Мілла практично не носить макіяж. Їй подобається, коли шкіра дихає, тому вона лише коригує дрібні недосконалості консилером. І з такою зовнішністю, як у актриси, важкий макіяж їй все одно не потрібен для того, щоб мати ідеальний вигляд.

«Мені подобається давати своїй шкірі можливість дихати, тому зазвичай я пропускаю тональний крем і використовую консилер з жовтим підтоном, щоб приховати почервоніння навколо носа та підборіддя», – сказала актриса в одному з інтерв’ю.

Якось журналу W Magazine Мілла зізналася, що їй більше подобається, як фарбуються європейські дівчата, оскільки за допомогою косметики вони лише наголошують на своїй натуральній красі, а не намагаються копіювати чийсь образ. «Здебільшого мені подобається простота у зачісках та макіяжі. Я відчуваю, що маю найкращий вигляд, коли виглядаю як я. Не люблю носити надто багато косметики, особливо в Європі. Думаю, що менше косметики на обличчі, тим краще, бо я завжди росла з європейським почуттям стилю, а європейські дівчата не роблять бойового розфарбування. Це завжди було в моєму стилі – просто мати природний вигляд. Очевидно, що трохи тону не завадить, щоб шкіра виглядала добре, але не надто багато».

В іншому інтерв’ю Йовович додала, що життя не схоже на зйомки, і те, що добре виглядає у кадрі, не завжди ідеально виглядає насправді.

«Надто яскравий макіяж доречний перед об’єктивом або на червоній доріжці. У реальному житті він може бути вульгарним. Мені здається велика кількість макіяжу на моєму обличчі візуально старить», — каже Йовович.

Тим не менш, на червону доріжку актриса може собі дозволити найяскравіші та найсміливіші образи.

читайте також

Тренування й дієта Мілли Йовович

Ми всі знаємо, наскільки гарна Мілла на знімальному майданчику, коли треба боротися з ворогами — безліч сцен вона виконує без каскадерів. Для підтримки форми акторка багато займається кардіо, особливо їй подобаються аеробні навантаження на батутах. Крім того, Йовович захоплюється бойовими мистецтвами. Вона познайомилася з бойовими практиками, готуючись до участі у «П’ятому елементі», і з того часу не зупинялася. Чим більше вона знімалася в таких фільмах, тим кращими ставали її навички.

«Я думаю, що жінки створені для бойових мистецтв. Ми менше, швидше і моторніше», — каже зірка.

Щоразу, коли Мілла була вагітна, вона тимчасово робила паузу у тренуваннях. Проте після народження дітей актриса швидко приходила у форму завдяки тхеквондо й ушу.

Щодо харчування, то Мілла намагається вживати здорову їжу, не впадаючи в якісь крайнощі. У її раціоні є все: риба, овочі, м’ясо, боби, горіхи, паста тощо.

«Мій тренер каже: «Якщо ви вживаєте ту саму їжу щодня — що ми зазвичай і робимо, метаболізм уповільнюється, тому що організм до цього звикає. Ви маєте постійно шокувати свій метаболізм». Якщо ваш раціон завжди є різним, ваше тіло не знає, що буде завтра. Сьогодні це риба, завтра трохи курки, наступного дня – боби. Вам потрібно, щоб ваше тіло завжди працювало як годинник, а ваш метаболізм був високим, тому що коли ваш метаболізм на піку, в організмі все швидко оновлюється. Ви швидко відновлюєтеся», – сказала Мілла IntoTheGloss.

Всі фото у статті: Instagram @millajovovich

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також