Модні аксесуари для волосся 2021: топ-8 головних трендів року

Орієнтуючись на моду і власні переваги, ми самі створюємо свій стиль. А допомагають нам у цьому маленькі деталі, які роблять образ гармонійним і завершеним. У добірці нижче ви побачите модні аксесуари для волосся, без яких не обійтися цього року.

Кольорові невидимки

Нове прочитання класики виглядає саме так. Цього року варто робити ставку на колір, вибираючи навіть такий простий аксесуар, як шпилька-невидимка. Стилісти пропонують носити їх саме у такий спосіб, як на фото, – одразу по кілька штук разом. Так зачіска вийде більш ефектною.

Однотонна шовкова хустка

Шовкова хустка – безперечний маст-хев жіночого гардероба, який можна вдало обіграти в будь-яку пору року. Це простий і дуже елегантний спосіб прикрасити зачіску, будь це високий хвіст, пишні локони або розпущене волосся. У 2021 році варто віддавати перевагу стриманим однотонним варіантам.

Золоті шпильки

Золоті прикраси – один з головних хітів року, яка не обійшла стороною тренди в зачісках 2021 року. Лаконічні шпильки для волосся з позолотою, мабуть, посядуть перше місце в цьому списку. Запасайтеся стильними аксесуарами, аби щодня приміряти на себе нові б’юті-образи.

Різнокольорові хустки

Хустки на голову з різнокольоровими візерунками знадобляться вам не тільки влітку, а й в сезоні осінь-зима 2021-2022, коли погода перестане радувати, а яскраві фарби в образі стануть життєвою необхідністю. Шовкові аксесуари барвистих відтінків особливо гармонійно поєднуються з натуральним кольором волосся – шоколадним, чорним, русявим.

читайте також

Об’ємні гумки з шовку

Як ви вже зрозуміли, шовкові аксесуари для волосся претендують на лідерські позиції в тренд-листі нового року. Як і в 2020-му, розмір має значення: диктувати моду продовжують масивні вироби. Віддавайте перевагу гумкам із шовку. Ця тканина безпечна для волосся і навіть навпаки допомагає зберегти їх красу і здоровий зовнішній вигляд.

Металевий крабик

Шпильки-крабики для волосся – знайомий аксесуар з дитинства, який в сучасних варіаціях може бути дуже стильним і зовсім не нудним. Це не просто гарне доповнення до зачіски, а практичний аксесуар, за допомогою якого можна створити безліч стильних укладок на будь-який випадок. У моді 2021 року металеві крабики з позолотою.

Оригінальні шпильки

Оригінальні шпильки для волосся також залишаються з нами, змінюються лише форми і принти. Цікавим рішенням буде підібрати аксесуар в тон наряду – це один з наймодніших прийомів останніх сезонів. Шпилька доповнить і поліпшить навіть найпростішу зачіску.

М’які гумки

Велика м’яка гумка-браслет послужить хорошою альтернативою шовковим аксесуарам. Зверніть увагу на лаконічні однотонні моделі – махрові й велюрові гумки класичних кольорів прослужать вам не один сезон і не будуть набридати.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також