Найкрасивіші колекції макіяжу до Дня святого Валентина 2021

Напередодні 14 лютого популярні косметичні марки традиційно випускають свої ексклюзивні макіяж-лінійки, присвячені Дню всіх закоханих. Через оригінальне святкове оформлення хочеться отримати їх усі! Давайте подивимося топ-7 найцікавіших запусків цього року, які стануть прекрасним подарунком для себе коханих.

Dolce & Gabbana Makeup Collection Valentines Day 2021

На честь Дня святого Валентина 2021 Dolce & Gabbana випустили невелику, але дуже красиву колекцію макіяжу в лімітованих футлярах, прикрашених чуттєвим мереживним візерунком кольору любові та пристрасті. До неї увійшли рум’яна Blush of Rose Luminous Cheek Color Red Lace в персиковому відтінку 400 і губна помада Only One Luminous Color Lipstick Red Lace в глибокому червоному відтінку 640. Рум’яна прикрашає квіткове тиснення, в комплекті йде кисть для нанесення продукту.

NARS Claudette Makeup Collection Valentines Day 2021

Напередодні свята у NARS вийшла нова мініколекція макіяжу Claudette Makeup Collection, представлена кількома продуктами декоративної косметики. Це палетка тіней для повік Claudette St. Germain des Pres Eyeshadow Palette в шести відтінках з матовими і мерехтливими текстурами, палетка для щік Claudette Blush Cheek Duo у двох відтінках (Croisette і Ninotchka), а також чотири відтінки помади для губ Claudette Audacious Lipstick в нейтральних, рожевих і червоних відтінках. Кожен з них по-своєму гарний для майбутньої весни. Всі продукти в милих упаковках, прикрашених сердечками, зірочками, конюшиною і метеликами

Bobbi Brown Heart Extra Lip Tint Valentine’s Day 2021

Цього року Bobbi Brown вирішив проспівати оду любові найчуттєвішій зоні обличчя – губам, представивши три відтінки бальзаму Extra Lip Tint ув сріблястих футлярах з сердечками, присвячених майбутньому Дню закоханих. Їх зволожувальні формули на основі рослинних компонентів доглядають за шкірою губ, розгладжують їх, скорочують помітність мімічних зморшок, надають обсяг, усувають сухість та лущення, а також надають чистий, напівпрозорий колір, що підкреслює природну красу губ. Відтінки (Bare Raspberry, Bare Punch і Bare Blackberry) бальзамів в цій лінійці не нові, вони з постійного асортименту бренду, лімітовані лише футляри.

Gucci Love Love Love Collection Valentines Day 2021

Вічно романтичний дім Gucci створює настрій до Дня святого Валентина 2021 з розмахом: в одній колекції Алессандро Мікеле зібрав всі найцінніші предмети розкоші бренду – сумки, прикраси (намиста, сережки, кулони, персні) і косметику з впізнаваним лого і червоними сердечками. Все це зображено на сторінках ексклюзивного авторського журналу в стилі 70-х LOVE LOVE LOVE (автор знімків –  Бред Елтерман). З лінії Gucci Beauty до романтичної колекції увійшли туш L’Obscur, помада Rouge à Lèvres Voile і Satin у знаковому відтінку Goldie Red 25, універсальний гель-блиск для обличчя Éclat De Beauté Effet Lumière з прозорим сяйним фінішем, а також палетка для щік у формі серця.

ColourPop Valentine’s Day 2021 Collection

Приголомшливу тематичну колекцію макіяжу цього року представила марка ColourPop. До великої святкової лінійки увійшли три нові п’ятикольорові палетки тіней для повік в рожевих і теплих тонах, три компактні рум’яна з матовим покриттям, сяйний хайлайтер для обличчя і тіла, шимерна олія для тіла, стик-штамп для обличчя, а також супердівоче дзеркальце у формі серця ніжно-рожевого кольору. Всі продукти представлено в лімітованих футлярах з символікою свята, і виглядають вони дуже мило.

Carolina Herrera Fabulous Kiss Makeup Collection Valentine’s Day 2021

Ще один романтичний б’юті-запуск, присвячений Дню святого Валентина 2021, напередодні свята презентувала марка Carolina Herrera. У бренду вийшла невелика колекція помад для губ Fabulous Kiss Makeup Collection, яка містить шість нових відтінків червоно-рожевої гами з сяйним, сатиновим й оксамитовим фінішем. Їх укладено в лімітовані упаковки, прикрашені святковою тематикою – малюнками у вигляді сердець. До лінійки також увійшов шарм-серце, яке можна повісити на футляр помади. Більше про колекцію читайте тут.

Guerlain Rouge G Lipstick Valentines Day 2021

Як і Dior, до майбутнього Дня закоханих Guerlain подав не повноцінну, і навіть не мініколекцію макіяжу, а святкове видання губної помади Rouge G Lipstick в лімітованому футлярі з блискучими стразами і червоним серцем на ковпачку (футляр, до речі, можна купити окремо). Сама помада вийшла в яскраво-червоному відтінку 214 Sparkling Heart з гравіюванням у вигляді сердець. У неї гарний сатиновий фініш і насичений стійкий колір.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також