Netflix випустив перший тизер другого сезону «Гри в кальмара»: що нас очікує?

На щорічній презентації Tudum Netflix представив офіційний тизер серіалу.

У другому сезоні «Гри в кальмара» до головного героя Сон Гі Хуна, якого зіграв Лі Чон Че, та антагоніста у масці Фронтмена (Лі Бьон Хон) доєднаються актор і учасник корейського попгурту Ze:A Ім Сі Ван, співак Пак Сонхун. Також у тизері Netflix натякає, що акторі Кон Ю, який раніше мав епізодичну роль у «Грі в кальмара», буде з’являтися на екрані частіше. Більше того, у нас буде шанс познайомитися з залицяльником Йон Хі – гігантської ляльки-вбивці, яку називають одним із символів гри на виживання.

«Щоб оживити перший сезон «Гри в кальмара», знадобилося 12 років. Але знадобилося 12 днів, щоб «Гра в кальмара» стала найпопулярнішим серіалом Netflix», – констатував Хван Дон Хьок. – «Як сценарист, режисер і продюсер фільму «Гра в кальмара», це величезний крик для шанувальників у всьому світі. Дякую, що дивитесь і любите наше шоу».

У другому сезоні серіалу режисер має намір зробити акцент на роботі поліції в Кореї та її ролі у суспільстві. «Я думаю, що проблема з полісменами стосується не тільки Кореї. Я часто бачу у новинах, що сили правопорядку пізно вживають заходів, через що ми маємо більше жертв або ситуація погіршується, оскільки вони оперативно нічого не зробили. Це питання, яке я давно хотів підняти. Може, у другому сезоні я зможу поговорити про це більш детально», – зазначив Хван.

Нагадаємо, що другий сезон «Гри в кальмара» був анонсований після неймовірного успіху кіносеріалу ще восени 2021 року. Перший сезон без перебільшень став найпопулярнішим серіалом Netflix за весь час існування платформи.  Після прем’єри його подивилися понад 140 мільйонів користувачів у всьому світі.

На сьогодні Netflix ще не оголосив дату прем’єри другого сезону серіалу. За словами режисера Хван Дон Хьока, вихід нових серій планується ближче до кінця 2023 року або на початку 2024 року.

Підписуйся на нашу сторінку в Instagram та не пропускай найкорисніші відеоматеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також