Ніжний манікюр: топ-20 весняних ідей

Акварельний ніжний манікюр

Акварельні малюнки в світлих тонах – як подих свіжого повітря після зимового періоду темного манікюру і сезону глітера. Вони виглядають максимально ніжно і при цьому досить ефектно, тому обов’язково зверніть увагу на акварель в nail-дизайні, якщо до цього не експериментували з нею. Не кожен майстер здатен повторити бажаний малюнок, тому завчасно запитайте, чи зможе спеціаліст втілити в життя ваш задум. М’які розводи світлої фарби ідеально комбінуються з золотистою фольгою, флористичними мотивами й абстракцією.

Нюд на всі часи

Нюд може стати найпростішим рішенням ніжного манікюру на короткі або довгі нігті, проте від цього не менш трендовим і просто гарним. Адже натуральні нігті, але краще – прекрасне рішення на всі часи, тому прогнозуємо, що нюдовий манікюр із нами залишиться іще надовго.

Квіти на нігтях

Квіткові ніжні дизайни нігтів – наш безумовний фаворит цієї весни. Яскраві або пастельні, крупні або мініатюрні, на прозорому або кольоровому фоні, від волошок і ромашок до півоній і троянд – варіантів так багато! Кожен майстер зможе запропонувати свій варіант виконання такого манікюру – акварельні малюнки, зображення гель-лаком або гель-фарбою, стемпінг або слайдери до ваших послуг.

Пастель для ніжного дизайну нігтів

Якщо ви бажаєте зробити ніжний однотонний манікюр, тоді вам точно потрібно звернути увагу на трендові пастельні кольори цієї весни. Натхненні стилем балеткору пудрові й лавандові відтінки однозначно в числі найпопулярніших. Також звертаємо увагу на напівпрозорі блакитні та жовті лаки для нігтів для виконання патріотичного nail-дизайну.

Кольоровий мікрофренч

Що може бути ніжнішим, ніж пастельний мікрофренч? Обов’язково беріть на замітку витончені ідеї кольорового французького манікюру, які доповнять ваші весняні beauty-образи. Сміливо міксуйте френч з місячним манікюром або лініями вздовж бічних валиків, щоб надати дизайну оригінальності та непересічності. Як базу вибирайте ніжно-нюдовий відтінок без жовтизни.

Сяйливий хром

Хромові покриття увійшли в моду в 2023 році, а значить, ми не можемо пройти повз цей гучний тренд. Для ніжних nail-дизайнів обирайте світлі відтінки хрому, але не відмовляйте собі в сяйливих текстурах – вони варті вашої уваги.

Мініатюрні акценти

«Голі» нігті або напівпрозоре нюдове покриття – один із головних трендів 2023 року. Але якщо вам чогось не вистачає, додайте мініатюрний акцент, наприклад, лого улюбленого бренду, зірки або серця, або ж лінії на кутиках нігтів для створення цікавого абстрактного манікюру в ніжній кольоровій гамі.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також