Новинки парфумерії, з якими ми зустрінемо весну 2022

2022 рік почався зовсім нещодавно, а вже встиг порадувати б’ютіголіків цікавими косметичними запусками та відкриттями. Зокрема, парфумерний світ готовий дивувати нас рідкісними й дорогими інгредієнтами, які допоможуть провідним парфумерам показати новий погляд на вічну класику. Що стосується цієї весни, у своїх композиціях бренди оспівують оду кохання квітковим нотам – троянди, лілії, ірису та жасмину.

Chanel, No1 de Chanel L’Eau Rouge

Почнемо огляд парфумерних новинок із ароматичного місту для тіла Chanel. Димка No1 de Chanel L’Eau Rouge на 97% складається з природних компонентів, ключовим із яких став екстракт червоної камелії. Fragrance mist наповнений насиченими квітковими та цитрусовими нотами, завдяки чому може використовуватись як повноцінний аромат. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 3 140 грн.

Tom Ford, Costa Azzurra Parfum

Тим, хто скучив за свіжим морським повітрям, варто звернути увагу на новий унісекс-парфум Costa Azzurra, що поповнив лінійку Signature від Tom Ford. Його підбадьорливий запах вічнозелених і цитрусових рослин посилено ароматичними та глибокими деревними акордами дуба та кипарису. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 995 грн.

Tom Ford, Rose d’Amalfi

Друга новинка Tom Ford присвячена стримано чуттєвій троянді. Композиція Rose D’Amalfi наповнена італійським бергамотом і мандарином у поєднанні із залитим сонцем геліотропом і мигдалем, що робить аромат особливо інтимним та чарівним. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 9 474 грн.

Giorgio Armani, Si Passione Eclat

Довгоочікувана парфумерна новинка січня від Giorgio Armani порадує багатьох дівчат цієї весни. Si Passione Eclat поєднує в собі фруктові, цитрусові, пудрові та квіткові тони, підкреслені м’якими свіжими відтінками, створюючи пристрасний, романтичний і водночас елегантний жіночий аромат. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 240 грн.

Guerlain, Nerolia Vetiver

Вже понад 20 років Guerlain не зраджує своїй щорічної традиції випускати нові композиції у лінії Aqua Allegoria. Виданням 2022 року став зелений аромат із нотами неролі, інжиру та базиліку. У новинки змінився флакон: тепер він екологічніший і до того ж багаторазовий. Туалетна вода має змінний блок об’ємом 200 мл. Також представлено об’єми 75 та 125 мл.

читайте також

Dior, Miss Dior Edition d’Exception

У Dior вийшло дуже красиве лімітоване видання аромату Miss Dior Edition d’Exception 2022, яке сподобається шанувальникам знаменитого французького модного Дому та любителям ексклюзиву. Парфуми Miss Dior поміщено в розкішну скриню від кутюр, дизайн якої натхненний жіночним і барвистим квітковим мотивом. Загалом у світі буде сто таких екземплярів. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна €4000 (129 тис. грн).

Givenchy, Irresistible

Цієї весни бренд Givenchy представляє відразу дві парфумерні новинки в лінії Irresistible – туалетну воду Irresistible Eau de Toilette Fraiche і тверді парфуми Irresistible Eau de Parfum. Обидві наголошують на троянди. Крім рожевої есенції, до складу увійшла ще й рожева вода, завдяки чому парфумерам вдалося відтворити аромат свіжозрізаної квітки. Доповнюють композиції ніжні акорди ірису, кедру та мускусу. Об’єм 50 мл і 3 г (стік), орієнтовна ціна 2 340 грн і 1 153 грн.

Givenchy, L’Interdit Nocturnal Jasmine

Ще одна парфумерна новинка Givenchy – L’Interdit Edition Millesime Nocturnal Jasmine (фланкер оригінального аромату L’Interdit 2018 року). Натхненням для його створення стали квіти жасмину, що розпускаються під нічним небом. Акорди ветивера та пачулі доповнюють аромат, створюючи делікатний, але сміливий квітково-дерев’яний відтінок. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 280 грн.

Ex Nihilo, Iris Porcelana 

У новинці Ex Nihilo під назвою Iris Porcelana використано одну з найдорожчих нот сучасної парфумерії – абсолю ірису Pallida. Його пудрове, майже молочне звучання переплітається з акордами фіалки, троянди, білого мускусу та сандалу, які надають аромату м’якого, чуттєвого та елегантного шлейфа. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 8 190 грн.

Dolce & Gabbana, Dolce Lily 

Dolce & Gabbana представили оновлену версію оригінального жіночого аромату Dolce (2014) під назвою Dolce Lily. Фланкер розкривається фруктово-квітковими нотами бергамоту, маракуйї, рожевої лілії, троянди, мускусу, сандалу й ванілі. Яскравий та іскристий аромат для впевнених у собі дівчат. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 2 283 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також