Новий Місяць і повний Місяць у січні 2021 року: коли чекати і що планувати

Навіть ті процеси, які відбуваються далеко за межами нашої планети, відображаються практично на кожному живому організмі і природному процесі Земної кулі факт, який доведений медиками. На організм людини особливий вплив справляє саме Місяць, оскільки він розташований найближче до нас і знаходиться в інтенсивному русі, що люди можуть спостерігати неозброєним оком.

Новий Місяць і повний Місяць справляють найбільший вплив на наше життя, і тому важливо знати, що варто планувати на ці дні, а які справи бажано відкласти.

Коли настане новий Місяць у січні 2021

Новий Місяць у січні 2021 року варто очікувати 13 числа о 8:03. У цей час настане перший місячний день і нічне небесне світило перебуватиме в знаку Козеріг. Під час молодика важливо правильно спланувати свій день, аби весь наступний місяць вдався якнайкраще. 

Що рекомендується робити в день нового Місяця в січні 2021 року

У січні 2021 року новий Місяць настане в знаку зодіака Козеріг. Це доволі сприятливий союз, який допоможе правильно скласти цілі і плани на довгий період часу, особливо коли йдеться про кар’єру. Саме 13 січня виділіть час, аби поговорити з керівником про підвищення, представити новий проєкт або організувати зустріч із потенційним бізнес-партнером. 

Новий Місяць дуже сприятливий час для старту нових  справ, запуску свіжих проектів і формування звичок. Тому саме в цей день варто вкласти всі старання у нові починання, а енергія спрямує вас на правильний шлях.

Що не рекомендується робити в день нового Місяця у січні 2021 року

Новий Місяць спричиняє надмірну самокритичність щодо наших цілей і глобальних планів. Тому під час планування нових досягнень фахівці радять більше довіряти власній інтуїції і внутрішньому голосу. Якщо ви починаєте сумніватися у своїх планах, використовуйте ці почуття, щоб внести конструктивні зміни, а не відмовлятися від них повністю.

Оскільки молодик фізіологічно впливає на наші біологічні ритми, наш організм на початку місяця може бути більш вразливим. У цей день не варто перевантажувати себе фізичною працею, а в спортзалі краще не пробувати нові вправи або брати додаткову вагу на тренуваннях. Також краще відмовитися від екзотичних, нових для вас страв, оскільки вони можуть спровокувати погане самопочуття.

Коли настане повний Місяць у січні 2021 року

Повний Місяць у січні 2021 року прогнозується на 28 число о 22:19 у 16 місячний день. У цей час нічне світило перебуватиме в знаку зодіака Лев. Редакція Beauty HUB ділиться інформацією, що варто планувати на день повні, а що краще відкласти на більш сприятливий час. 

Що рекомендується робити в день повного Місяця у січні 2021 року

Повний Місяць має здатність приносити з собою великі накопичення негативної енергетики, погані спогади і важкі емоції. В цей період все погане спливає назовні, отже, стає легше його усвідомити і викинути зі свого життя. Астрологи радять провести повню за принципом «відпустити все, що мені не належить» і виділити час для того, щоб очистити свій матеріальний і психологічний простір. У цей день можна сміливо починати генеральне прибирання в будинку і викидати всі непотрібні або пов’язані з поганими спогадами речі. Варто також переглянути свої плани і листи бажань і викреслити все, що вам здається неактуальним. Крім цього, ці дні сприятливі для розриву токсичних стосунків. 

У день повного Місяця також корисно зайнятися медитацією, яка також допомагає моральному очищенню, зробити детокс-програму, позбавивши своє тіло від непотрібних шлаків і токсинів. Якщо вам складно вписати в свій графік такі процедури, то можна просто спробувати інтервальне голодування. Подібна чистка допоможе залишити все погане в старому місяці і почати новий етап у вашому житті.

Що не рекомендується робити в день повного місяця в січні 2021 року

Дуже важливо запам’ятати: повний Місяць завжди трохи загострює наші емоції, провокує більш різкі реакції і підігріває конфлікти. Тому в кінці грудня не варто приймати важливі рішення, проводити вирішальні дебати та переговори, особливо  призначати зустрічі, які можуть мати доленосний характер. Не рекомендується в день повного Місяця також з’ясовувати стосунки і ускладнювати їх із близькими. Під впливом повного Місяця люди часто необ’єктивно оцінюють певні ситуації або надають дуже великого значення дріб’язковим ситуаціям. Докопатися до істини не вийде, а от зіпсувати стосунки на рівному місці –  дуже навіть запросто.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також