Осінні палетки тіней: 12 варіантів на всі випадки життя

Ніщо так не приваблює фанатів декоративної косметики, як нові тіні для повік. Але як вибрати, коли на ринку їх тисячі? Щоб спростити вам завдання з пошуку найбільш гідного варіанта, ми зібрали найкращі палетки тіней для повік, без яких не обійтися цієї осені. З їхньою допомогою ви зможете створити як ненав’язливий повсякденний макіяж, так і яскравий вечірній, феєричний неоновий або улюблений smoky у різних фінішах. Все, що вам потрібно зробити, це знайти для них місце.

Charlotte Tilbury, Instant Eye Palette Pillow Talk

Ідеальні універсальні відтінки тіней зібрані у цій компактній палетці для макіяжу. Стійкі та високопігментовані бежеві, рожеві та коричневі тони можуть бути використані для створення практично будь-якого образу, якого ви прагнете. Орієнтовна ціна – $75.

Huda Beauty, Rich Nude Obsessions

Світлі, середні й темні тони, представлені в цій палетці, обіцяють фантастичну комбінацію відтінків, що добре змішуються між собою, – від блідого нюду до насичених ягід. Як завжди, якість пігменту Huda Beauty не має рівних. Ідеальні для важкого вечірнього макіяжу та осінніх «смокі айс». Орієнтовна ціна – $29.

NARS, Narsissist Most Wanted Eyeshadow Palette

М’які бежеві та рожеві відтінки цієї 12-колірної палітри створені для повсякденного використання, а мерехтливі варіанти чудово підходять для вечірнього макіяжу з акцентом на очі. Якщо ви любите сяйво в макіяжі, з цією палеткою точно не помилитеся. Орієнтовна ціна – $59.

Natasha Denona, Gold Palette

Шанувальницям багатих відтінків тіней рекомендуємо придивитися до Gold Palette від бренду професійної косметики Natasha Denona. У ній зібрано розкішні металеві, матові та хромовані тони, що вражають не лише кольором, а й пігментацією. Безпрограшна інвестиція у свою осінню косметичку! Орієнтовна ціна – $129.

Tom Ford, Eye Colour Quad in Leopard Sun

Мініпалетка тіней у гамі Leopard Sun – наш фаворит із колекції осінь-зима 2018 року від Tom Ford Beauty. Тільки подивіться на ці гарні теплі тони та м’які кремові текстури! Модні відтінки та неймовірно пігментоване покриття – саме те, що ви очікуєте від містера Форда. Ціна теж притаманна бренду, але якість продукту її виправдовує. Орієнтовна ціна – $88.

читайте також

Anastasia Beverly Hills, Norvina Eye Shadow Palette

За допомогою цієї палетки можна легко створити трендовий лавандовий макіяж очей, але в осінній варіації. Комбінуйте насичені оксамитові та мерехтливі відтінки між собою для створення наймодніших луків. Наші відтінки-фаворити – матовий теракотовий Eccentric і металевий баклажановий з бронзовим відливом Drama. Орієнтовна ціна – $42.

Bobbi Brown, Crystal Drama Eyeshadow Palette

Підтримати тренд на фіолетові тіні можна не лише за допомогою яскравих відтінків. Спробуйте втілити модний прийом у макіяж з цими приглушеними тонами, натхненими красою аметиста, у зручній палітрі тіней Bobbi Brown Crystal Drama Eyeshadow Palette, яка стане вашою новою улюбленицею. Орієнтовна ціна – $65.

Urban Decay, Naked Heat Palette

Найуніверсальнішу палетку тіней на осінь (і не тільки) знайдено! Культова серія Naked від Urban Decay підкорює серця б’ютіголиків рік у рік і робить це цілком виправдано. В осінні образи чудово впишеться палітра Heat із комбінацією теплих мідних і глибоких бордово-червоних тонів. Орієнтовна ціна – $54.

Zoeva, Voyager Cocoa Blend Eyeshadow Palette

Так, у цій компактній палітрі всього шість відтінків, але всі вони ідеально підібрані для того, аби створити бездоганний бронзовий макіяж очей у популярній техніці smoky eyes. Спокуслива, як крихітна коробка праліне, ця палетка пропонує на вибір теплі трюфельні тони з нотками ніжних відтінків нуги та мерехтливого марципана, залитих багатим і повним глибини шоколадом. Орієнтовна ціна – $17.

Smashbox, Cover Shot Eyeshadow Palette 

Якщо ви любите яскравий макіяж очей з ефектом металік, ви не можете пройти повз палітру Cover Shot у кольорі Major Metals, випущену маркою Smashbox. Два верхні світлі тони допоможуть вам створити нейтральну основу для контрасту та посилення сяйва яскравих металевих відтінків – від пісочного до сміливого фіолету. Орієнтовна ціна – $29.

Laura Mercier, Editorial Eye Palette Intense Clays

Попри мізерну кількість відтінків, палітра тіней для повік Laura Mercier з глиняною текстурою, що поєднує в собі металеві й матові кольори, підійде для створення практично будь-якого образу. Вони добре підкреслюють красу очей як окремо, і у тандемі одне з одним. Орієнтовна ціна – $33.

Iconic London, Nice to Naughty Eyeshadow Palette

Ще одна крута палітра тіней для повік на осінь і навіть зиму. Якщо хочеться поринути у м’які мерехтливі сіро-коричневі й оксамитові шоколадні тони, що доповнюють ваш образ під улюблений затишний светр, це вдалий варіант. Кожен відтінок у ній переливається, будь то ніжні бліді кольори або яскравіші варіанти. На вибір двадцять відтінків, які ви можете змішувати та поєднувати, як душі завгодно. Орієнтовна ціна – $99.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також