Особистий досвід: фарбування волосся в трендовий відтінок Rose Gold барвниками Mydentity

Легендарні барвники Mydentity від популярного голлівудського колориста Guy Tang зовсім недавно з’явилися в кращих салонах краси України, і відразу ж завоювали любов як клієнтів, так і майстрів. Воно й не дивно. Не закохатися в такі красиві і при цьому нестандартні відтінки, як «золотистий лід», «рожеве золото», «космічний корал», «сріблястий дим» або «курна лаванда», просто неможливо!

Чим барвники Mydentity підкорили світ?

Бренд Mydentity розробляє тільки наймодніші відтінки, які відповідають останнім тенденціям у фарбуванні волосся і несхожі на інші, представлені в класичних палітрах. Як-не-як, засновником марки є трендсеттер, гуру колористики, зірковий стиліст Guy Tang, який вже встиг попрацювати з цілою армією зірок.

У барвниках Mydentity все продумано до дрібниць, і це приємно радує. По-перше, вони містять тільки якісні стійкі фарбувальні пігменти, які зберігають розкішний відтінок до 50 мийок голови. По-друге, до складу барвників входить величезна кількість компонентів, що доглядають: кератин, арганова олія, олія квітки ламінатес альба, сік алое, олія ромашки. Тому після фарбування волосся набуває неймовірний блиск.

По-третє, барвники Mydentity гарантують захист від високих температур (до +232°С) завдяки спеціальному інгредієнту Miru-Style-X-HP. Тепер укладка за допомогою гарячих інструментів і стійкий, насичений колір волосся більше не є оксюмороном.

З барвниками Mydentity знайти свій індивідуальний стиль і підкреслити унікальність не складає труднощів – знаю з особистого досвіду, про який і розповім докладніше.

Як відбувається фарбування?

На сьогоднішній день надати волоссю красивий відтінок барвником Mydentity можна в розкішному салоні в самому серці столиці Beauty Apartments TONE, куди я і відправилася. Над моїм волоссям чаклував тренер брендів Mydentity і Kevin Murphy Олег Ванденберг.

Поштовхом до того, щоб поекспериментувати з кольором волосся і спробувати щось новеньке, стали нестандартні відтінки Mydentity, які так і підбивають зробити ставку на колір. Так народилася ідея додати до своєї зачіски рожеві відблиски і вибрати божественний відтінок Rose Gold, але в досить натуральному виконанні. Щоб досягти бажаного результату, колорист бренду змішав кілька барвників.

Після змішування з оксидантом Олег додав до складу концентрат-захист Bond Multiplier No.1 від Olaplex, який заново з’єднує і підсилює дисульфідні зв’язки, що відповідають за природну міцність, еластичність і силу волосся.

Наступний крок – ретельне нанесення складу на всю масу волосся. Як правило, цей етап – не найприємніше задоволення для клієнта через специфічний запах. Але барвники Mydentity мають легкий аромат лаванди, який розноситься по всьому салону, перетворюючи процес фарбування в справжній SPA-ритуал, за що щиро дякую розробникові!

Після нанесення барвника на волосся на нього надягається прозора плівка, і 20-30 хвилин можна релаксувати в кріслі. Після закінчення цього часу склад змивається в мийці, потім використовується коктейль-фіксатор Bond Perfector No.2 від Olaplex, щоб відновити волосся після попередніх фарбувань і зробити його міцнішим. Після цього слід помити волосся шампунем і кондиціонером.

Що отримуємо в результаті?

Після того як майстер висушив волосся, я була приємно здивована! В результаті вийшов красивий, складний 3D-відтінок, немов з обкладинки глянцевого журналу. Ніжні рожеві відблиски акуратно переливаються на волоссі, але при цьому вони виглядають цілком природно і натурально! Звичайно ж, варто відзначити і якість волосся. Воно дійсно набуло вираженого блиску і еластичності, з легкістю розсипалося по плечах.

Приємним бонусом до фарбування в салоні Beauty Apartments TONE стала трендова, злегка недбала укладка за допомогою професійних б’юті-продуктів бренду Kevin Murphy, створених відомим стилістом і fashion-перукарем Кевіном Мерфі. Вільні локони надали відтінку ще більше відблисків і переливів, остаточно підкоривши мене!

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також