Рожеве волосся: топ-15 трендових ідей для фарбування

Влітку 2023 року рожеві пасма особливо в тренді, адже стиль Барбі на піку популярності, а разом з ним і рожевий колір в одязі, фарбуваннях і макіяжі. Проте переваги рожевого волосся очевидні навіть незважаючи на тенденцію – яскравий колір моментально освіжає образ, створює абсолютно новий зовнішній вигляд і просто піднімає настрій при кожному погляді в дзеркало чи селфі. Фарбуванням в рожевий колір вже точно нікого не шокувати, проте приємно здивувати досі можна.

До того ж відтінок і техніка фарбування здатні завдати саме той настрій і характер, якого ви прагнете. Полуничний блонд надасть образу легкості і свіжості, насичені рожево-малинові відтінки волосся скажуть про енергійність і жагу до експериментів, а більш темні рожево-бузкові пасма – про силу й активність. Втім, комбінація кольору волосся з зачіскою, стрижкою, макіяжем і одягом здатні говорити самі за себе і саме так, як того бажається.

Не найприємніше відкриття, коли ви пофарбували волосся в рожевий колір – що він буде поступово вимиватися і через кілька тижнів може втратити ту насиченість і яскравість, якої ми прагнемо. Тому важливо бути готовими підтримувати колір спеціальними beauty-засобами для яскравих відтінків волосся, а також регулярним колоруванням у перукаря. Відтінкові маски і бальзами на довгий час стануть ліпшими друзями, які допоможуть тримати зачіску в тому вигляді, який вам дійсно до душі.

Перед тим як пофарбуватися у рожевий колір, оцініть вашу базу волосся. Відтінок до фарбування безпосередньо впливатиме на складність роботи, час, необхідний для її виконання, та результат. Для гарного волосся в рожевому відтінку важлива чиста база – рівномірно освітлене волосся білого або блідо-жовтого кольору. На русяве або темне волосся рожевий колір лягатиме нерівномірно, а результат може виявитися не дуже естетично привабливим. Тому варто бути готовими до рівномірного висвітлення волосся на ту довжину, яка вас цікавить для фарбування.

Виходячи з цього, розуміємо, що після висвітлення і колорування у рожевий волоссю потрібен ефективний домашній догляд (а салонний тим більше не завадить). Активне відновлення та зволоження – те, на чому варто буде зробити акцент найближчими місяцями, щоб волосся виглядало гарним і здоровим.

Фарбувати волосся в один колір від самого кореня, робити колорування у кількох відтінках, використовувати ефект омбре, фарбувати корені у більш насичений тон рожевого – варіантів трендового рожевого кольору волосся надзвичайно багато! Обираємо в нашій галереї свій і здійснюємо кольорові мрії.

Підписуйся на нашу сторінку в Instagram та не пропускай найкорисніші відеоматеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також