SPF на зиму: сонцезахисні засоби для гірськолижних курортів

Взимку сонячних днів, звісно, менше, аніж у теплий період року, але це не нівелює негативного впливу ультрафіолету на шкіру. Навіть попри те, що зимове сонце не спричиняє опіків, воно все одно пришвидшує процес старіння клітин: відбувається це внаслідок того, що ультрафіолетове випромінювання пошкоджує еластин у клітинах, який відповідає за пружність. Як наслідок, шкіра починає покриватися зморшками, стає тьмяною й сухішою. Останнього пункту нам і без цього вистачає в зимовий період року! Тож підбираймо сонцезахисний крем для зимового відпочинку і зберігаймо шкіру!

Colorescience, Sunforgettable Total Protection Face Shield Matte SPF 50

Colorescience — один із лідерів на ринку сонцезахисних продуктів. Бренд розробляє засоби за ексклюзивною технологією EnviroScreen, яка дарує захист від агресивного довкілля, такого як UVA/UVB, забруднення й інфрачервоне випромінювання 365 днів у році. Новинку Face Shield Matte розроблено для шкіри, схильної до жирності та висипань: крем абсорбує надлишки себуму, матує та звужує пори. Попри це флюїд береже шкіру від пересихання та тьмяності, вирівнює її відтінок і робить красивою на вигляд. Об‘єм 55 г, орієнтовна вартість 1 060 грн.

CeraVe, Mineral Sunscreen Stick SPF 50

Сонцесахисний засіб у стіку — прекрасний варіант для активного відпочинку: його можна брати із собою й поновлювати впродовж дня. Mineral Sunscreen Stick SPF 50 забезпечує захист від UVA/UVB, утворюючи бар’єр на поверхні шкіри для відбиття сонячних променів і підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Як і всі продукти CeraVe, сонцезахисний засіб має три необхідні кераміди, що допомагають відновити природний бар’єр шкіри, затримати вологу в клітинах і зберігати пружність. Об‘єм 13,32 г, орієнтовна вартість 270 грн.

Medik8, Daily Radiance Vitamin C C-Tetra SPF 30

Денний крем від британського професійного бренду поєднує в собі активну стабільну форму вітаміну С, гіалуронову кислоту й потужний сонцезахисний фактор. Формула глибоко живить і зволожує шкіру, стимулює колаген у шкірі й допомагає розгладити тонкі лінії і зморшки. Результатом після кількатижневого використання стає рівний і сяйливий колір обличчя без ознак старіння і здорове сяйво шкіри глибоко зсередини. За захист від шкідливих сонячних променів відповідає сонцезахисний щит з SPF 30 широкого спектра дії. Крем створено з гіпоалергенних компонентів, тому він підійде для власників найчутливішої шкіри. Об‘єм 50 г, орієнтовна вартість 2 426 грн.

читайте також

Paula’s Choice, Resist Skin Restoring Moisturizer SPF

Зволожувальний крем від Paula’s Choice рятує від сухості, подразнень і лущення, які часто переслідують нас у холодний період, а також від ультрафіолетового випромінювання. У його складі — алантоїн, ніацинамід та сік алое, які мають заспокійливу та потужну зволожувальну дію. Крім того, формулу збагачено олією ши, яка створює на поверхні шкіри невидимий бар’єр і дозволяє перебувати на холодному відкритому повітрі й активному сонці без побоювань пошкодити шкіру та здобути пігментні плями. Об‘єм 60 г, орієнтовна вартість 1 199 грн.

La Roche Posay, Anthelios Aox Antioxidant Serum With SPF 50 Sunscreen

Делікатний догляд за шкірою навіть на вулиці, під яскравими променями сонця — саме це забезпечує легка сонцезахисна сироватка від аптечного бренду La Roche Posay. Засіб утворює на поверхні епідермісу невидимий захисний екран і захищає від UVA/ UVB-променів. Ще одна приємна властивість сироватки — вона вирівнює текстуру шкіри, розгладжує дрібні зморшки й робить шкіру помітно кращою на вигляд. Продукт ідеально підійде для випадків, коли наносити макіяж недоречно, однак хочеться мати красивий вигляд. Об‘єм 30 мл, орієнтовна вартість 1 210 грн.

Lancaster, Sun Perfect SPF50 High Protection Illuminating Cream

Цей продукт підійде всім, кому подобається ефект здорового сяйва й оксамитовий фініш на шкірі. Крем покращує текстуру і природний відтінок шкіри і водночас надійно захищає шкіру від згубного впливу ультрафіолетових променів. Формула Lancaster Full Light Technology з повним спектром фільтрів допомагає запобігти появі зморшок, заломів та пігментних плям, які часто є побічним ефектом тривалого перебування на сонці. Об‘єм 30 мл, орієнтовна вартість 2 073 грн.

Elemis, Pro-Collagen Marine Cream SPF30

Бестселер британського бренду Pro-Collagen Marine Cream отримав багато нагород і здобув славу одного з найбільш ефективних денних anti-age кремів. Його створено на основі морських водоростей, які покращують пружність і еластичність шкіри, розгладжують дрібні зморшки й запобігають появі нових. Крем ідеально впорається зі зволоженням і живленням шкіри, навіть у найекстремальніших умовах. Оновлена версія з SPF 30 у складі запобігає потраплянню шкідливих сонячних променів у шкіру та робить її оксамитовою й підтягнутою. Об‘єм 50 мл, орієнтовна вартість 3 500 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також