Спреї для об’єму волосся: топ-7 засобів, які врятують укладку

Спрей для об’єму волосся – справжня палочка-виручалочка для тих, кому не пощастило народитися з волоссям, немов з реклами шампуню, ─ гладким, густим і об’ємним, а деякі все життя мріють про таке. Але незалежно від того, яким типом волосся вас нагородила природа, кожна текстура має свої плюси і мінуси. Візьмемо тонкі пасма: їх легко мити і сушити, але змусити їх тримати пишну укладку практично неможливо. Те ж саме може стосуватися і густого, важкого волосся – якщо воно пряме, то вам постійно не вистачатиме пишності біля коріння.

Ось чому ніколи не буде зайвим мати в своєму арсеналі спеціальні спреї для додавання обсягу волоссю і створення ідеальної укладки. Вони не тільки допоможуть домогтися бажаного ефекту, а й подарують локонам бонуси у вигляді зволоження, термо- і SPF-захисту, а також допоможуть продовжити стійкість зачіски. Пропонуємо вашій увазі кращі спреї для об’єму волосся, кожен з них не залишить байдужою ані вас, ані ваше волосся.

ORIBE, Maximista Thickening Spray

Швидше за все, ви вже чули про це спреї Oribe – бестселери серед косметичних продуктів, які надають насичений об’єм волоссю. Формула на основі провітаміну В5 (обсяг і ущільнення структури пасом), кератинових амінокислот (зміцнення і поліпшення стану локонів), сополімерів (стійкість укладання), комплексу ацетат токоферолу і ретинолу пальмітату (бар’єр від вільних радикалів і ультрафіолету) дарує волоссю комплексний догляд, відновлення і захист. Цей спрей для прикореневого об’єму піднімає кожне пасмо від коренів, ущільнює, кондиціонує і збільшує обсяг по всій довжині без склеювання і обважнення. Обсяг 200 мл. Орієнтовна ціна 1210 грн.

Davines, Volu Volume Booster Hair Mist

Якщо вашим локонам не вистачає не тільки обсягу, але і вологи, спробуйте цей ефективний засіб для об’єму волосся – незмивний зволожуючий спрей від Davines. Він добре живить, інтенсивно зволожує, ущільнює локони (завдяки екстракту ріпи) і надає їм обсяг від самих коренів. При цьому засіб не ускладнює і не склеює волосся, зберігаючи його легким і пружним.

Багата мінералами і вітамінами (А, В1, В2, В3, В5, В6, В8, В12, С, D, Е, К – вражає, правда?) формула з бета-кератином, амінокислотами, фолієвою кислотою, пшеничними протеїнами і ензимами оживляє і зміцнює пасма, роблячи їх м’якими, еластичними і блискучими. Обсяг 250 мл. Орієнтовна ціна 890 грн.

Bumble and Bumble, Prime Thickening Spray Pre-Styler

Професійний спрей для обсягу волосся Prime Thickening Spray Pre-Styler від популярного американського бренду Bumble and Bumble стане ідеальним рішенням для тонких, прямих і кучерявих пасом. Він сприяє додатковій густоті і щільності локонів, забезпечує тривалий догляд і делікатний захист від термічного впливу. Спрей містить зволожуючі і кондиціонуючі компоненти, які піклуються про зовнішню красу волосся, а також відповідають за зміцнення і помірну фіксацію завитків після стайлінгу. Обсяг 250 мл. Орієнтовна ціна 720 грн.

читайте також

Moroccanoil, Root Boost

Пряме волосся і обсяг від самих коренів? Так, це цілком реально. Використовуйте маленьку хитрість, а саме спрей для обсягу тонкого волосся Root Boost від Moroccanoil. Він робить пасма товщі (спасибі маслу Аргани в складі) і ущільнює текстуру пасом, зберігаючи їх міцними і рухливими. Засіб для збільшення об’єму волосся також усуває їх електризацію і надає природний блиск. Його найкраще використовувати перед термоукладкою, щоб захистити локони від згубного впливу високих температур. Обсяг 250 мл. Орієнтовна ціна 440 грн.

Kerastase, Resistance Volumifique Volume Expansion Spray

Ущільнити і зміцнити структуру локонів, окреслити їх форму по довжині і підняти пасма в прикореневій зоні – ось, що обіцяє спрей для обсягу волосся від Kerastase. Він розроблений спеціально для тендітних і тонких структур, тому добре засвоюється, не перевантажує і не склеює волоски. Засіб для пишності волосся також надає локонам гладкість, м’якість, блиск, кондиціонує, ущільнює, робить волосся помітно об’ємними і сприяє їх оздоровленню. Формула забезпечує антистатичний ефект і термозахист при сушінні і укладанні. Обсяг 125 мл. Орієнтовна ціна 670 грн.

 L’oreal Professionnel, Volumetry Anti-Gravity Volume Root Spray

Щоб надати прямому і схильному до жирності волоссю пишність від самого коріння, потрібно знати деякі секрети. Volumetry Anti-Gravity Volume Root Spray створений саме з цією метою. Цей спрей входить в топ засобів для об’єму волосся, адже він створює прикореневій об’єм навіть на найтоншому волоссі і надає надійну, пружну форму всій зачісці. Центральний компонент формули – саліцилова кислота – відповідає за ефективну фіксацію пасом і піклується про їх легкість і еластичність. У той час як кристали кальцію дбайливо обволікають кожну волосинку, запобігаючи склеюванню і прибираючи жирний блиск. Обсяг 125 мл. Орієнтовна ціна 280 грн.

John Frieda, Volume Root Booster

Якщо ви не впевнені в ефективності таких засобів, як спреї для додання об’єму волоссю, спробуйте почати з маленького і недорогого варіанту. Наприклад, засіб для укладання волосся для об’єму з незмивною термозахисною формулою з потрійною системою полімерів і зміцнюючими компонентами, створений експертами марки John Frieda, стане порятунком для тих, чиїм волоссю не вистачає пишності. Це, по-перше. По-друге, це засоби для укладки для об’єму волосся дарує локонам зволоження та живлення. По-третє, підвищує їх силу і надає густоту. Ну і, по-четверте, покращує структуру волосся. Те, що потрібно для миттєвої густої і природно об’ємної укладки! Обсяг 125 мл. Орієнтовна ціна 180 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також