Сумки українських брендів, на які варто звернути увагу

The Wings 

Бренд Wings – це команда українських майстрів, яка з 2014 року створює унікальні та стильні аксесуари, які будуть служити не один рік. Ніякого конвеєрного виробництва – лише авторські вироби з якісної натуральної шкіри. 

THE KODE

THE KODE by Tatyana Kodzayeva – це унікальний дизайн сумок та аксесуарів з натуральної шкіри. Тут ви можете підібрати собі як сумку, що ідеально впишеться у класичний образ, так і щось незвичайне та яскраве. 

З початку війни бренд розробив синьо-жовту версію однієї з найвідоміших своїх моделей з промовистою назвою SUPPORT UKRAINE.

Kachorovska

Український бренд Kacharovska Atelier виготовляє не лише сумки, але й взуття, тож у вас є можливість одразу ж підібрати собі пару. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну бренд перепрофілював своє виробництво й почав виготовляти функціональне армійське взуття.

Bagllet

Bagllet – український бренд якісних та стильних аксесуарів з локальним виробництвом у Києві, заснований 2013 року.

Етимологія назви бренду – це поєднання слова Bag та закінчення слова Wallet, адже його історія почалася зі пошиття шкіряних гаманців і рюкзаків, а продовжилася створенням жіночих сумок.

Бренд перераховує 100% від продажу обкладинок на паспорти й кардхолдерів на потреби ЗСУ.

KOZHUHAR

K O Z H U H A R – київський модний бренд, який спеціалізується на виготовленні шкіряних аксесуарів з італійської шкіри вручну, розроблених Аліною Кожухар. Усі вироби елегантні у своїй простоті, але водночас привертають увагу. Віднедавна до колекції сумок додалась колекція одягу – яскраві топи та футболки.

HVOYA

За словами засновників бренд HVOYA,  це об’єднання комфорту і жіночності у єдине ціле в контексті тих умов, які диктує сучасність, «трохи в дусі 80-х і 90-х». Чистота ліній і лаконізм у поєднанні з італійською шкіри та велюром дають можливість створювати речі, які хочеться носити.

База — спокійні та складні відтінки. І все це трохи в дусі 1980-х і 1990-х.

LONA PRIST

LONA PRIST – український бренд мінімалістичних сумок та аксесуарів, натхненний авангардним мистецтвом. Всі моделі збираються вручну в київській майстерні, використовуються лише якісні італійські матеріали та авторська технологія дизайну.

Також бренд не забуває про благодійні збори. 

Galvani bags

Український бренд сумок з неймовірною палітрою кольорів та форм.

Kate Kore

Бренд було засновано Катериною та Антоном Кор у Києві у вересні 2017 року. Головний акцент – естетичний дизайн, матеріали та простота форм. Кожна сумочка збирається вручну з високоякісної італійської шкіри й фурнітури.

VIKELE STUDIO

VIKELE STUDIO – український модний бренд вишуканих аксесуарів, заснований 2017 року.

Вікторія Клименко, креативний директор бренду, використовує природні кольори, виразні фактури та лаконічний дизайн. Вироби створюються на мануфактурі в Мілані.

Стильні кадри з сумками VIKELE STUDIO можна побачити в Instagram таких відомих жінок, як Мей Маск, топ-моделей і фешн-блогерів Тоні Гарн, Алли Костромічової, Кейлі Лі, Праї Лундберг, Фріди Аасен, Марії Зубцової, Ірени Томи та інших модних інфлюенсерів з Франції, Італії, Данії та США, а також на сторінках Vogue, ELLE, L’Officiel і Harper’s Bazaar.

KOFTA

Посилання на Instagram →

Цей бренд – витвір мистецтва у вигляді сумки.

KOFTA – незалежна студія високої моди, що спеціалізується на мистецтві обробки шкіри з використанням футуристичних технік. Базуючись в Україні з 2010 року, студія реалізує унікальні проєкти та сезонні колекції від початку до кінця. За останні кілька років бренд виграв численні конкурси в галузі мистецтва та моди (A’Design 2016, Red Dot 2018), а також був представлений в галереї K11 в Шанхаї на престижній виставці BAGISM.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали на Beauty HUB!

читайте також
Читайте також