Сяйний дебют: Hourglass випускає лінію доглядової косметики

Hourglass став однією з перших компаній, косметичні продукти якої не лише допомагають створити ідеальний макіяж, але й активно доглядають за шкірою. Бронзери та сяйні хайлайтери завоювали серця зірок одразу після заснування бренду. Пудри з унікальною текстурою стали незмінними атрибутами косметичок багатьох зіркових візажистів.

Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass

Цими  вихідними бренд оголосив, що випускає свою першу лінію доглядової косметики. Колекція під назвою Equilibrium містить п’ять універсальних предметів, які мали б вписатися у будь-яку бюті-рутину. Відтак, крем для очищення шкіри відновлює рН епідермісу та запускає процеси регенерації клітин, а тонер-есенція з ліпідами допомагає відновити шкірний бар’єр. Інтенсивний зволожувальний бальзам для очей це інноваційна формула з ніжною текстурою, яка допомагає заспокоїти чутливу зону навколо очей і прибрати темні кола вже за три дні використання. Найбільш продуманий і дорогий продукт у колекції активна сироватка Biomimetic Skin Active Serum, яка допомагає постачати активні компоненти у глибокі шари шкіри.

Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass
Hourglass

До колекції також входить незамінний продукт б’юті-рутини всіх і кожного сонцезахисний крем Day Fluid з SPF 30 у вигляді легкої емульсії. Лінійка Equilibrium від Hourglass надійде до продажу у міжнародній мережі  Sephora з 26 лютого. Вартість продуктів варіює від 52 до 240 доларів.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також