Топ-10 адвент-календарів на 2020 рік

Період різдвяних свят особливий завдяки своїй таємничій, по-дитячому радісній атмосфері і, звичайно, традиції радувати рідних приємними презентами. Косметичні адвент-календарі – це ідеальний спосіб проявити справжню турботу до себе, або близьких і подарувати одночасно і казкові емоції і потрібні в побуті речі.

Редакція Beauty HUB розповідає про найбільш чарівні адвент-календарі 2020 року, які хочеться дарувати близьким, купувати собі та трепетно розглядати їхній вміст протягом цілого місяця!

Clinique, Advent Calendar

Ідеальним з точки зору бюджету та щедрого наповнення можна вважати адвент-календар від Clinique. У ньому міститься вся лінійка-бестселер бренду Moisture surge, яка глибоко зволожує шкіру в холодну пору року, а також всі необхідні для очищення засоби: мицелярна вода, лосьйон і гелі для вмивання. Clinique також подбав про святкові новорічні макіяжі своїх клієнток: в адвент-календар поклали олівець і помаду яскравого бордового кольору, чорну підводку-олівець і туш для вій. Орієнтовна ціна €89.

Biotherm, Advent Calendar

Марка Biotherm підійшла до створення свого адвент-календаря на цей рік з максимально практичної точки зору: вони вклали в новорічний презент мініатюри практично всіх свої топових продуктів для догляду за шкірою і обличчям: креми, маски, сироватки, засоби для очищення і ексфоліанти. Коробка наповнена як жіночими, так і чоловічими продуктами, тому магічний ритуал розпакування можна проводити разом зі своєю другою половинкою. Орієнтовна ціна €79.

Giorgio Armani, Advent Calendar

Цього року адвент-календар від Giorgio Armani присвячується фанаткам ароматів бренду. Тут ви знайдете мініатюри практично всіх духів, включаючи новинку My Way і різними інтерпретаціями Si. Інший акцент новорічної коробки – помади і блиски для губ як в яскравих, так і спокійних нюдовіх відтінках. Приємно те, що два бестселери бренду – рідкі помади червоного і бежевого кольорів – представлені в повному розмірі. Орієнтовна ціна €300.

Yves Rocher, Advent Calendar

Французький бренд екологічної косметики Yves Rocher подбав про те, щоб в цьому році адвент-календар не тільки приніс подарунки, а й служив кейсом для зберігання б’юті-штучок. У картонній коробці ви знайдете всі мастхев як для догляду за обличчям і тілом: гелі для душу, креми і міцелярну воду, так і декоративну косметику: мініатюри туші для вій, помад і тіней для повік. Орієнтовна ціна 1999 грн.

Clarins, Advent Calendar

Французький бренд Clarins в 2020 році представив свій адвент-календар в особливій упаковці: замість звичного карткового будиночка ви отримаєте тканинний органайзер на мотузці з багатьма кишенями. Його можна повісити у ванній кімнаті і кожен день починати свою б’юті-рутину з нового засобу. До речі, крім засобів для догляду, в календарі представлено кілька зволожуючих помад – те, що треба на холодну пору року. Орієнтовна ціна €120.

L’Occitane, Advent Calendar

Французький бренд L’Occitane у 2020 році підготував унікальне видання адвент-календаря, у який входить 24 подарунки-сюрпризи. У кожній пронумерованій шухлядці лежить одна мініатюра бестселера бренду за певний період часу. Так, в адвент-календарі можна знайти кілька видів кремів для рук з різними дорогоцінними оліями, маски і бальзами швидкої дії для догляду за волоссям і мініатюри нічних сироваток. Орієнтовна ціна 3349 грн.

Nuxe, Huile Prodigieuse Advent Calendar

Французький бренд доглядальної рослинної косметики Nuxe славиться своїми натуральними оліями для тіла. Цього року адвент-календар, випущений під назвою «чудова олія», присвячений тому, щоб познайомити клієнтів з усіма видами своїх універсальних олій. У магічних коробочках можна буде знайти такі запатентовані продукти для догляду, як лосьйони і крем-гелі. Орієнтовна ціна 2620 грн.

Kiehl’s, Advent Calendar

Американський бренд Kiehl’s як завжди прикрасив свій адвент-календар оригінальним дизайном – в цьому році, щоб знайти порядкову цифру з необхідною коробочкою, потрібно ретельно розглянути веселих чоловічків на упаковці (і підняти собі настрій). Приємно, що в адвент-календарі завжди можна знайти повнорозмірні бестселери бренду. Наприклад, в цьому році ви отримаєте зволожуючий крем Ultra facial cream в об’ємі 28 мл. Орієнтовна ціна €89.

Payot, Advent Calendar

Адвент-календар від бренду Payot цього року вразив своїм щедрим наповненням. До нього увійшли знакові засоби марки, такі, як крем, що глибоко зволожує і відновлює шкіру, маска і бальзам для губ серії Hydra 24+. У новорічному наборі можна знайти дві тонізуючі тканинні експрес-маски і дві bubble-маски з ефектом пілінгу, які будуть дуже доречними в святковий період. Орієнтовна ціна 2130 грн.

Valmont, Féérie Advent Calendar

Бренд люксової косметики Valmont вже не одне десятиліття демонструє справжню розкіш текстур і формул своєї косметики. Адвент-календар в розкішному дизайні зроблений для того, щоб подарувати 12 щасливих моментів розпаковок, а також відновити і омолодити клітини шкіри. Усередині таємничих коробочок містяться мініатюри з помітним anti-age-ефектом, тому адвент-календар стане прекрасним жестом турботи про ваших матерів. Орієнтовна ціна €390.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також