Топ 7 нових різдвяних фільмів та серіалів від Netflix

Фільм «Пара на свята»

Незнайомці Слоун та Джексон вирішують стати тимчасовою парою виключно на різдвяні свята. Дівчина втомилася від постійних натяків родичів, що їй терміново потрібен хлопець, а Джексону набридли спроби жінок якнайшвидше його на собі одружити, адже він завжди мріяв про вільні стосунки з протилежною статтю. Картинка складається, Слоун та Джексон рік за роком проводять разом різноманітні свята і потім знову розбігаються, але почуття незабаром беруть своє…

Фільм «Хлопчик на ім’я Різдво»

Хлопчик на ім’я Ніколас вирушає у подорож за полярне коло у чарівну країну, де живуть ельфи. Там він сподівається знайти свого батька, який поїхав шукати кращого життя для свого народу. Допомагати Ніколасу в цій непростій справі будуть спеціальна карта і його друг Мійка — миша, що говорить. Фільм знято за бестселером британського автора Метта Хейга і обіцяє подарувати нам чарівний зимовий вечір у чудовій компанії.

Серіал «Деш та Лілі»

Романтичний комедійний телесеріал від Netflix розповідає історію двох молодих людей — 17-річної життєрадісної студентки Лілі та депресивного і цинічного хлопця Деша. Сумуючи від самотності, дівчина-підліток ховає серед полиць в одній з книгарень свій червоний блокнот, який знаходить Деш. За допомогою записника між молодими людьми зав’язується листування, а блокнот вони залишають один одному в найцікавіших місцях Нью-Йорка.

Фільм «Замок до Різдва»

Головна героїня фільму Софі Браун напередодні Нового року їде до Шотландії, щоб уникнути скандалу через вихід нової книги. Письменниця зупиняється неподалік величного замку і вирішує його придбати. Проте його господар виявляється вельми похмурим і непривітним шотландським герцогом, який має особливі умови для чарівної Софі… У головній ролі Брук Шилдс та Кері Елвес.

 

Серіал «Ритм Різдва»

Опинитися на Різдво в Парижі — ідеальне рішення, навіть якщо мандрувати містом ви будете через екран телевізора або ноутбука. Головні герої французького романтичного серіалу «Ритм Різдва» — популярний репер та журналістка, між якими виникає симпатія, що навряд чи має шанс стати чимось більшим. Але ж у період новорічних свят відбуваються дива!

Фільм «Тривожні люди»

Якщо ви любите книги Фредріка Бакмана, тоді кінокартина «Тривожні люди» вам обов’язкова до перегляду, адже поставлена ​​вона за однойменним бестселлером автора (але навіть якщо письменник вам не знайомий, все одно дивіться – фільм того вартий). Напередодні нового року грабіжник здійснює невдалий наліт на банк, після чого змушений ховатися від поліції в першій квартирі, яку саме показував клієнтам ріелтор. Злочинець бере вісім чоловік у заручники, але в результаті сам виявляється заручником цих незвичайних людей.

Фільм «На місці принцеси»

Коли проста дівчина-кондитер з Чикаго і без п’яти хвилин принцеса виявляють, що схожі як дві краплі води, вони вирішують помінятися місцями на Різдво. Не важко здогадатися, ця затія принесе безліч незручностей звичному оточенню дівчат, а нас змусить добряче посміятися. У головних ролях Ванесса Хадженс, Сем Палладіо та Нік Сагар.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також