Топ-8 наймодніших аксесуарів для волосся в сезоні весна-літо 2021

Коли настає новий сезон, в повітрі немов витає енергія оновлення. Нам хочеться змінити стрижку, освіжити колір волосся, перебрати гардероб і, звичайно ж, не останню роль відіграють деталі. Від взуття й сумок до ювелірних прикрас та аксесуарів для волосся. Остання категорія особливо актуальна в сезоні весна-літо, адже настав їх зірковий час! Ми зняли шапки і, нарешті, можемо вдосталь експериментувати із зачісками. Нижче – ваш гід з найбільш модних аксесуарів сезону і порція фотонатхнення про те, як вписати їх у свої образи.

Крабик для волосся

Шпильки-краби знову заявили про себе з часів модних показів в 2018-му, але в цьому році вони мають більш стильний і вишуканий вигляд. Це не просто безперечний фаворит сезону, а дуже практичний аксесуар для волосся, який дозволить прибрати пасма від імені і додасть вашому образу ностальгічну нотку 90-х. Звертайте увагу на затискачі в актуальних кольорах, з цікавими деталями і красивою металевою обробкою.

Гумки для волосся з органзи

Останнім часом великі гумки для волосся не залишають модні тренд-листи, але найбільш великі хмароподібні вироби з органзи посідають провідне місце в 2021 році. Нам подобаються ультрасвітлі, майже прозорі гумки, але різнокольорові варіанти також мають місце бути. Їх можуть доповнювати вишивка або вставки з мережива.

Бандана на голову

Серед гарячих ретротенденцій сезону весна-літо 2021 справжнім хітом стали бандани (косинка або хустка великого розміру, яка відрізняється способом носіння). Це універсальний літній аксесуар, який захищає голову від спеки і додає родзинку іміджу. Бандану можна вписувати в свої образи абсолютно по-різному, експериментуючи з власним стилем.

Шовкові резинки для волосся

Резинки з шовку, що багатьом полюбилися, також входять до списку обов’язкових аксесуарів цього року. Стильний і ефектний аксесуар для волосся привносить індивідуальність навіть у найлаконічніші наряди, так що будьте сміливішими і поєднуйте свою резинку не тільки з довгою сукнею в квітковий принт, але і з офісним вбранням, будь то стримане плаття-футляр або total black look зі штанним костюмом.

Великі багатошарові шпильки

Шпильки для волосся стають все більше, ви помітили? Цього року вони знову збільшилися в розмірах і прикрашені красивими деталями, такими як стрази, камені, позолота і перли. Об’ємні «багатошарові» шпильки привнесуть нотку літа навіть у найсіріший ранок і додадуть цікавих акцентів кожному вашому вбранню.

Мінізатискачі для волосся

Альтернативою для тих, кому не сподобалася тенденція на шпильки розміру XL, стануть крихітні вироби, зокрема маленькі крабики для волосся. Ними можна заколоти волосся спереду, прибравши локони від обличчя, або зібрати локони ззаду за допомогою одразу декількох таких аксесуарів. Варіантів маса!

Хустка для волосся

Ностальгія за 90-ми вже кілька років, як повернула в моду зачіски з хустками. Цього сезону варто звертати увагу на трендові кольори і принти, які вписуються в загальну картину вашого гардеробу. Ви зможете заново оцінити універсальність цього аксесуара, адже за допомогою хустки можна створити найрізноманітніші б’юті-образи.

Стрічки і банти для волосся

Кожну весну і літо зачіски зі стрічками і бантами заново набувають популярності. Змінюється їх стиль, кольори і матеріали, але ви ніколи не помилитеся, інвестувавши в цей аксесуар для волосся. Комбінуйте їх із хвостиками, пучками або косами, аби зробити свій образ більш індивідуальним. Головне правило, яке радять експерти, – носити бантики на потилиці, а не спереду, щоб не перетворитися з дорослої дівчини на школярку.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також