Це з любові 2022: парфумерна пара

Коли мова йде про парфуми для двох, на думку одразу спадають #King_of_Seduction та #Queen_of_Seduction від Antonio Banderas — ці композиції встигли стати класикою жанру серед ароматів для закоханих, вони неймовірно доповнюють та розкривають красу один одного.

Чоловіча версія аромату від Antonio Banderas — це вишукане та гармонійне поєднання свіжості і мужності. Композиція розкривається нотами ананаса й зеленого яблука, які зливаються з соковитим відтінком мускатної дині. Поступово до цього динамічного міксу приєднується морський акорд в оточенні неролі, жасмину та кардамону, який надає аромату благородності і водночас спокусливості. Деревно-мускусна база з кедра, ветивера, амбри, замші та білого мускусу завершує спокусливу піраміду. 

Парфум #Queen_of_Seduction — це елегантний і чуттєвий мікс, джерелом натхнення для якого стала сила сучасної жінки. Піраміда аромату сяє соковитими акордами грейпфрута і стиглої малини. Продовжують композицію іскристі переливи жасмину, іриса та півонії, що розчиняються в таємничих прянощах рожевого перцю. Фінальні відтінки терпкої амбри, білого кедра та натуральної замші залишають теплий деревний шлейф, який додає композиції чуттєвості та неймовірного магнетизму. 

Антоніо Бандерас Парфумс. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ «Егзагон». Тел. (044) 33–77–000, www.hexagone.ua

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також