У Huda Beauty вийшла нова велика палетка тіней для повік

У палітрі Naughty Nude 18 відтінків в бордово-золотисто-коричневій гамі з різними фінішами – вісім матових, ультрам’яких і ультрапігментованих, п’ять ультраблискучих металіків в особливій формулі, три розкішні багатовимірні сяючі текстури, матовий кремовий відтінок, що світиться, для створення гіпнотичних ефектів, а також один інноваційний глосс з абсолютно новою текстурою у вигляді сяючого гелю з інкапсульованими бронзовими і ягідними перлинами (індивідуальний для кожної палетки, оскільки зроблений з різними краплями).

Смачні відтінки в п’яти надзвичайно комфортних структурах гармонійно поєднуються для створення мейкап-гардероба, щоб надихнути кожну дівчину бути безсоромно сміливою і впевненою в собі, створюючи власні правила гри.

Спосіб застосування

  1. Створіть основу з матовими кремовими або пудровим відтінками.
  2. Круговими рухами наберіть пензлем відтінок металік або кремовий шимер і нанесіть на повіки для сяючого фінішу. Потім нанесіть ще один шар, використовуючи палець або пензлик-спонж для екстраблискучого ефекту фольги.
  3. Для м’якого, перламутрового сяйва нанесіть відтінок глосс на голі повіки пальцем або плоским пензлем.

Текстури і свотчі нової палетки Huda Beauty Naughty Nude Eyeshadow Palette Holiday 2020

Нова палетка тіней для повік Huda Beauty Naughty Nude Eyeshadow Palette Holiday 2020 вже вийшла в міжнародний продаж. Очікуємо в Україні. Орієнтовна ціна 2 320 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також