Усунення зморшок і збереження природної міміки з процедурою мезоботоксу

Препарати ботулотоксину (Ботокс, Диспорт, Ксеомін) блокують передачу імпульсу від нервового закінчення до м’яза, що сприяє розслабленню мімічних м’язів обличчя. Ін’єкції ботулотоксину перешкоджають утворенню зморшок, складок, заломів на обличчі й не тільки, забезпечують швидкі результати та характеризуються відсутністю тривалого періоду відновлення.

Препарати ботулотоксину є одними з найбільш вивчених в історії медицини.

Стандартна процедура ботулінотерапії зачіпає глибокі м’язи й не діє на м’язові волокна в товщі шкірного покриву.

Що таке процедура мезоботоксу?

Мезоботокс – це введення низьких концентрацій ботулотоксину при максимальному його розведенні в поверхневі шари дерми з використанням мезотерапевтичних технік.

Повторимо, процедура мезоботокс передбачає внутрішньошкірне введення препарату та не зачіпає глибокі м’язи!

Як проходить процес проведення процедури мезоботокс?

Процедура безболісна й не вимагає знеболення, однак при бажанні та фобіях пацієнта лікар може нанести знеболюючий крем на цільову зону.

Спеціаліст наносить розмітку, обробляє зону ін’єкції антисептичними засобами й тільки потім проводить ряд мікроін’єкцій. Процедура триває максимум 30−40 хвилин часу.

Що відбувається після процедури мезоботокс?

Після процедури мезоботоксу може спостерігатися незначна хворобливість місць введення препарату й невелике почервоніння оброблюваної зони. При дотриманні лікарем всіх правил проведення процедури, асептики та антисептики, ніяких побічних ефектів у пацієнтів не виникає. Звертайтеся до досвідчених фахівців!

Ефект від процедури зазвичай з’являється через 5−7 днів і досягає свого піку через 14 днів після ін’єкції.

читайте також

Кому підходить процедура мезоботокс?

Процедура мезоботоксу може бути проведена не тільки жінкам, а й чоловікам. Мезоботокс показаний та підходить всім, хто шукає природне, нехірургічне, мінімально інвазивне й відносно швидке зняття підвищеного м’язового тонусу без збоїв в природній міміці людини.

Чи може мезоботокс поєднуватися з іншими методами лікування?

Звісно! Процедура мезоботоксу може поєднуватися з іншими косметологічними процедурами. Досвідчені лікарі-косметологи допоможуть підібрати ефективну схему лікування та усунення тієї чи іншої проблеми.

На головні питання про тривалість ефекту, принцип дії, техніку проведення процедури мезоботоксу відповіла лікарка-терапевт, косметологиня, Ольга Білогірська.

– Як довго нас тішитиме ефект від процедури мезоботоксу?

– Тривалість ефекту буде залежати від таких факторів, як доза ботулотоксину, місце введення, індивідуальні особливості організму пацієнта, показання до процедури. В середньому від 2 до 6 місяців.

– Який принцип дії мезоботоксу?

– Принципи дії мезоботоксу засновані на:

  • зниженні поверхневого натягу шкіри, що успішно застосовується при корекції тонкої сітки зморшок у виличній і щічній зонах, на ділянці декольте, для корекції горизонтальних складок на шиї;
  • здатності припиняти функцію еккрінових залоз, що важливо при лікуванні локального гіпергідрозу;
  • модуляції процесів загоєння та перебудови рубцевої тканини;
  • блокуванні вазодилатації (розширення судин) при лікуванні розацеа, припливів;
  • нейропластичному ефекті, що використовується під час терапії порушень чутливості шкіри обличчя після стоматологічних маніпуляцій.

– У чому полягають відмітні особливості техніки введення мезоботоксу від звичайної процедури ботулінотерапіі?

– Ключові відмінності мезоботоксу зашифровані в самій назві даної методики. До них належать: поверхневе підшкірне введення за допомогою мезотерапевтичних технік, низькі концентрації ботулотоксину й максимальне його розведення, велика площа оброблюваної зони.

– Мезоботокс або готові коктейлі з розслабляючим ефектом, що краще?

– Я часто жартую, якщо б Ботокс був чоловіком, то я б мріяла вийти за нього заміж. Такий це надійний, безпечний і перевірений часом препарат. Тому для мене вибір очевидний – я за мезоботокс, адже методика дозволяє мені працювати за багатьма показаннями з позитивним ефектом терапії й не вимагати багаторазового курсу процедур. А готові коктейлі з розслабляючим ефектом я застосовую виключно рідко, у пацієнтів з ботулінофобією.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також