Вийшов перший тизер серіалу про Гаррі Поттера

«Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс по-новому. «Гаррі Поттер» – це культурний феномен, і очевидно, що фанати досі прагнуть якнайбільше контенту, пов’язаного з цим чарівним світом. Разом з Warner Bros. та Джоан Роулінг ми запустимо серіал, який докладно перенесе кожну з культових книг на екрани», – прокоментували гучні новини у стрімінговому сервісі НВО, що належить Warner Bros. Discovery.

Серіал буде складатися із семи сезонів, кожний із яких розповідатиме про події, які відбувалися в одній із семи книг «Гаррі Поттера» авторства Джоан Роулінг. Сама ж письменниця стане одним із виконавчих продюсерів проєкту. Разом із нею працювати над кінокартиною буде Ніл Блер, серед робіт якого серія фільмів «Фантастичні звірі», та Рут Кенлі-Леттс.

«Для мене важливо, що Max хочуть зберегти цілісність моїх книг. З нетерпінням чекаю можливості стати частиною цієї нової адаптації, яка дозволить досягти такої глибини та деталізації, які доступні лише повнометражному телесеріалу», – сказала Джоан Роулінг.

Наразі невідомо, хто ж зіграє культових персонажів книги, проте творці запевняють нас, що це будуть нові актори. Також в секреті поки що тримається дата, коли відбудеться прем’єра серіалу. Проте НВО вирішили підігріти інтерес глядачів першим тизером, в описі до якого зазначено: «Ваш лист з Гоґвортсу вже тут». Дивимося!

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також