Як заховати чубок, якщо він набриднув: топ-10 зачісок

Чубчики, особливо подовжені, не виходять із моди вже 70 років. Вони красиво обрамляють обличчя, підкреслюючи скули й приховуючи щоки. Однак, кожна з нас, хто хоч раз робила модну стрижку з чубком, знає, як він заважає часом. Іноді хочеться його позбутися, почавши відрощувати волосся. Але на наступний день хочеться знову з ним ходити. Тоді виникає інше питання: як заховати чубок?

Редакція Beauty HUB зібрала десять крутих зачісок для стрижки з чубчиком. З ними ви зможете прибрати його на час і виглядати стильно.

Як заховати чубок за допомогою кіс

Якщо у вас є час і ви вмієте робити зачіски з плетіннями, можна обмежити доступ до свого обридлого або відрослого чубка в колосок або тугі коси-джгути, як у Аріани Гранде. Вибирайте те, що личитиме вам.

Відрослий чубок можна укласти вгору або прибрати на одну сторону, заплести в дві коси по обидва боки обличчя. Вибір зачіски залежить від вашого смаку й, звичайно, довжини та текстури волосся.

Як заховати чубок за допомогою шпильок

Це, як кажуть зараз, читерство. Проте яке гарне. Приховати чубок шпилькою сьогодні простіше простого: благо дефіциту на модні аксесуари для волосся зараз немає. Виберіть, наприклад, лаконічну гладку шпильку без зайвих декоративних елементів.

читайте також

Як приховати чубок за допомогою стайлінгу

Ефект мокрого волосся в моді, що прекрасно. Адже за допомогою спеціальних стайлінг-мусів, гелів, олій і воску − можна прекрасно заховати ненависний чубок. Як зробити зачіску з ефектом вологого волосся читайте в нашому матеріалі.

Як приховати чубок в хвості

Якщо чубчик у вас довгий, ви можете зробити високий хвіст або «мальвінку», затягнувши відрослі пасма в гумку. Якщо чубчик ще недостатньо довгий, зробіть як Белла Хадід і заколіть його на бік.

Як заховати чубок за допомогою обідка

Сховати чубок допоможе й ще один трендовий аксесуар для волосся − ободок. Щоб кінчики не стирчали, пригладьте їх розгладжувальним мусом. А якщо чубчик недостатньо довгий, завийте локони й кілька пасом залиште випущеними з боків. Таке обрамлення зробить обличчя візуально стрункішим.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також