Повернення в минуле: модні ретрозачіски на прикладі зірок

2021 рік повертає б’юті-тренди з минулого. І стиль ретро в зачісках – не виняток: все носять Шеггі, як в 70-і, і малет, як у 80-і. Роблять вантажні короткі стрижки і заплітають високі хвости з чубчиком, покладеним на один бік. Більшість тенденцій в індустрії краси завдають трендсеттери, якими виступають світові знаменитості та модні інфлюенсери. Сучасні красуні виходять з ретроукладками в світ, позують для глянцевих обкладинок, постять селфі в Instagram і навіть вибирають їх як весільні зачіски.

Гламурна голлівудська хвиля, недбалі ретролокони, акуратні пучки з начосом, пишні чубчики, високі хвости з бантами, накручені на валики великі локони, кучерики і ретрозавитики, укладки з косим проділом і завивкою на кінцях волосся – все це належить до чуттєвого і романтичного вінтажного стилю, який вдало доповнює модні образи знаменитостей як на червоній доріжці, так і в повсякденному житті.

Але навіть якщо ви не зірка екрану, чому б не зробити ретрозачіску, яка допоможе вам виділитися з натовпу, і не важливо, на святі або ж в сірих буднях. Укладки в стилі ретро дуже універсальні і підійдуть як для появи на тематичній вечірці або іншій важливій події, так і доповнять casual-образ і навіть вуличний лук. До того ж вони добре виглядають на волоссі будь-якої довжини, кольору і типу.

Багато сучасні стилістів з волосся шукають натхнення в минулому, збираючи селебріті на урочисті заходи. Так, вантажні зачіски в різні часи вибирали для себе Хейлі Бібер, Ріанна, сестри Белла і Джіджі Хадід, Аріана Гранде, Дженніфер Лопес, Гвен Стефані, сімейство Кардашьян-Дженнер й інші. Можливо, і вам варто придивитися до б’юті-образів зірок, натхненних  ретроепохою, і вибрати те, що більше подобається.

На фото нижче згадуємо найяскравіші образи знаменитостей з зачісками в стилі ретро, ​​з якими знамениті кінодіви, популярні співачки і відомі моделі з’являлися перед фотокамерами, демонструючи просту елегантність і розкішну голлівудську класику в чистому вигляді.

читайте також

Хейлі Бібер

Люсі Бойнтон

Барбара Палвін

Джіджі Хадід

Леді Гага

Меган Фокс

Блейк Лайвлі

Дженіфер Лопес

Кейт Уінслет

Міранда Керр

Аріана Гранде

Белла Хадід

Шарліз Терон

Гвен Стефані

Кім Кардашьян

Пріянка Чопра

Кайлі Дженнер

Рита Ора

Ріанна

Сандра Буллок

Джессіка Альба

Ніколь Кідман

Джессіка Біл

Джордан Данн 

Зендая

Тейлор Свіфт

Кеті Перрі

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також