25 ідей модного манікюру на осінь

Якщо ви мізкуєте над тим, який модний манікюр зробити цієї осені, по-перше, вивчіть нашу добірку гарячих nail-трендів, по-друге, орієнтуйтеся на актуальні відтінки лаків, які допоможуть вам втілити в життя найстильніші варіанти дизайну нігтів. Традиційно для цього сезону популярними залишаються ідеї манікюру в насичених і глибоких кольорах. Темні тони червоної, синьої, зеленої, коричневої палітри будуть лідирувати щонайменше до весни. Король сезону –  чорний манікюр. Він хороший як у матовому, так і ідеально глянсовому покритті.

Шанувальникам непомітних приглушених кольорів сподобаються нейл-арти з використанням нейтральних бежевих і «пильних» відтінків з сіруватим підтоном. Що стосується модних варіантів дизайну, цього сезону черговий пік слави переживають анімалістичні мотиви на нігтях – від зебри до сміливого леопарда. Вони можуть виступити акцентом, розбавивши однотонне покриття, або заповнити пальці всієї руки, якщо ви готові до таких яскравих б’юті-експериментів.

Однією з найяскравіших тенденцій манікюру залишається кольоровий френч. Обіграйте його лаками осінніх відтінків, аби звичний дизайн заграв сезонними фарбами. Настрій також покращить нейл-арт із золотими елементами, який тільки починає набирати обертів. Вітаються наклейки у вигляді смужок, зірки, камінці й горошок, а також французький манікюр золотого кольору.

Нотку романтики в образ привнесе дизайн нігтів з квітами, осіннім листям, гарбузами і навіть грибами. Ну а коли, якщо не зараз? Крім цього, варто спробувати манікюр-омбре, поєднуючи кілька улюблених відтінків одразу, комбінований дизайн з модними геометричними й абстрактними узорами, а також популярні цього сезону варіації чорно-білого нейл-арту. Нижче зібрали для вас 25 прикладів вищезазначених ідей, якими варто надихнутися перед наступним походом до майстра.

читайте також

Матові голі нігті

Червоний френч

Квіткові мотиви

Нейл-арт у стилі Bottega

Нейтральні тони

Яскравий лайм

Білий з акцентом

Френч глибоких відтінків

Зебровий принт

Темно-зелений однотон

Френч по-осінньому

Черепаховий дизайн

Геометрія

Персиковий френч

Золоті деталі

Осінній градієнт

Мікс дизайнів

Блакитні відтінки

Чорний глянець

Різноколірний французький манікюр

Абстрактний нейл-арт

Золотий френч

Чорно-білий дует

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також