Адвент-календар Beauty HUB 2021: Dr. Medion, Spaoxy Dual Gel

Карбоксітерапія (або просто «киснева маска») — процедура, яка передбачає вплив на шкіру вуглекислого газу. Наша шкіра сприймає це як виклик і запускає на повну потужність процеси регенерації. У тканинах покращується кровообіг і пришвидшується метаболізм, внаслідок чого зникають плями постакне, вікові зміни, шкіра стає більш пружною та здоровою. Карбоксітерапію вважають однією з найефективніших серед неагресивних процедур для омолодження шкіри та ідеальною для тих, хто боїться уколів і агресивних кислот.

Просту у використанні та суперефективну карбоксітерапію розробила компанія Dr. Medion. Це перша у світі біокомпонентна pump-style карбоксітерапія, пристосована для домашнього використання. Провести процедуру дуже просто: одне натискання помпи — і готова маска у вас у руках, необхідно просто нанести її на обличчя.

Spaoxy Dual Gel дозволяє отримати як швидкі результати (покращити текстуру шкіри та відтінок обличчя, зменшити виразність набряків та темних кіл під очима), так і забезпечує пролонгований ефект (стимулює оновлення клітин, забезпечує ліфтинг-ефект та проводить профілактику передчасного старіння). Важливо те, що формула засобу насичена екстрактами натуральних рослин, які додатково живлять і зволожують шкіру обличчя.

​​Гель можна наносити як на шкіру всього обличчя, так і використовувати в проблемних зонах, наприклад, декольте, у зоні навколо очей, Т-зоні або лобі. Об’єм засобу 100 мл, орієнтовна вартість 2 340 грн.

Підписуйтесь на наш Viber і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також