Аромат свята: найкращі новорічні свічки 2020 року

Різдвяні та новорічні свята – особливий період, в який хочеться максимально оточити себе затишком і створити атмосферу дива: прикрасити дім оригінальним декором, засвітити новорічні вогники і з дитячою нетерплячістю чекати різдвяного дива. Створити в домівці воістину казкову атмосферу допоможуть свічки з особливими різдвяними ароматами: канадійської хвої, стиглих сицилійських мандаринів та запашної кориці з яблуками. Редакція Beauty HUB зібрала вісім найкращих ароматичних свічок, що служитимуть як ольфакторним аксесуаром, так і елементом святкового декору.

Maison Francis Kurkdjian, Mon beau Sapin Green scented candle

Зрізати живі дерева заради тимчасової декорації в сучасному світі стало недозволеною розкішшю. Проте на щастя, ялинки ми можемо замінити штучними муляжами, що за зовнішнім виглядом нічим не поступаються справжнім, а тонкий хвойний запах принести в дім за допомогою ароматичної свічки від парфумерного дому Maison Francis Kurkdjian. Ароматична композиція, яка точно передає флюїди живої ялинки в домі, справді не залишить вас без святкового настрою. Об’єм 200 г. Орієнтовна вартість 55 €.

Diptyque, Moonlit Fir candle

Як у зовнішньому вигляді, так і в ароматичній композиції свічки Moonlit Fir candle втілилася загадкова краса і освіжаючий аромат зимового лісу. Французькі парфумери бренду Diptyque майстерно поєднали есенцію ялин, що виросли в холодних лісах Сибіру і Канади, з прохолодними нотами евкаліпту, розмарину і м’яти перцевої. Як результат, створено неповторний запах, який приносить в домівку справжню казкову атмосферу. Об’єм 190 г.Орієнтовна вартість 65 €.

Zara Home, набор из 24 свечей “Рождественский календарь”

Очікування Різдва часто приносить куди більше трепетних емоцій, ніж саме свято, і велику роль в цьому відіграють саме елементи підготовки. Zara Home оригінально обіграла ідею адвент-календаря, випустивши комплект з 24 класичних свічок та гранітної підставки. Кожна свічка оздоблена золотою фігурною цифрою, що означає дати грудня. Запалюйте їх щодня по черзі, аби зробити очікування свята ще більш казковим. Розмір свічок 10.5 x 5.2 x 15.5 см. Орієнтовна вартість 799 грн.

Yves Rocher, парфюмированная свеча клюква – смородина

Yves Rocher традиційно випустив повну різдвяну колекцію засобів для догляду за собою, додавши до неї дві атмосферні різдвяні свічки. Ароматична композиція темно-зеленої свічки містить екстракт бруньок чорної смородини та ноти журавлини – типовий мікс зимового настрою. Об’єм 70 г. Орієнтовна вартість 259 грн.

Gucci, Fumus medium Star Eye candle

Дизайнерська свічка від Gucci безумовно стане яскравим акцентом новорічного декору: на флаконі зображено фантастичний малюнок Star Eye з проникливим оком, що підкреслить будь-які кольорові гами та стилі. Під стильним фарфоровим рожевим ковпаком зі зліпком руки ховається не менш яскравий аромат Fumus. В його основі –  березові акорди, що наповнюють приміщення свіжістю, а додатковими нотами служать аромати апельсинового листа і бджолиного воску. Орієнтовна вартість 8 120 грн.

Jo Malone, Deluxe candle Lime Basil & Mandarin x English Pear & Freesia

то може краще створити правдиву новорічну атмосферу, як не педанти-британці зі своїми столітніми традиціями? Це доводить англійський парфумерний бренд Jo Malone, який щороку представляє ольфакторні колекції зі справжнім запахом Різдва. Deluxe candle просякнута соковитими нотами цитрусових, стиглої груші та фрезії. Цікаво те, що запах по-різному розкривається відповідно до того, як згоряють шари воску. Об’єм 600 г. Орієнтовна вартість 6 620 грн.

Trudon, Gabriel Christmas edition Gourmand Chimney Fire

Люксовий ольфакторний дім Trudon щороку дивує своїми розкішними святковими колекціями ароматів. В 2020 редакції Beauty HUB найбільше полюбилася композиція Gourmand Chimney Fire, що просякнута зимовими каштанами, кашеміровим деревом, а при горінні віддає також вередливою нотою шкіри. Зручно те, що свічка представлена в трьох розмірах, відповідно можна обрати ту, яка найбільше до вподоби, або ж створити цілу композицію з усіх її видів. Об’єм середньої свічки 600 г. Орієнтовна вартість 85 €.

Votivo, Holiday 3 wick candle christmas sage

Новорічна свічка від люксового бренду Votivo милує око мінімалістичним і в той же час стильним дизайном, що може сміливо залишатися елементом декору ще довго після різдвяних свят. В основі ароматичної композиції трав’яний букет шавлії та базиліку, ялівця і червоного кедру, приправлений нотами моху, пачулів та шкіри. Таке поєднання забезпечує свічці тонкий трав’яний аромат. Свічка має три гнотики, що при горінні створюють ніжне мерехтіння та ідеально розкривають всю ольфакторну композицію. Об’єм 480 г. Орієнтовна вартість 60 €.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також