Etoile Filante: Louis Vuitton випустив новий жіночий аромат

Люксовий Дім Louis Vuitton щороку поповнює свою парфумерну лінійку все більш досконалими й оригінальними ароматами. Перша новинка цього сезону продукт під назвою Étoile Filante, що з французької перекладається як зорепад. Саме це космічне явище надихнуло ментора парфумерії Жака Кавальє-Беллетруда на створення ніжного і жіночного аромату. 

В основі парфуму лежить османтус, квітка, яку парфумер любив з дитинства. Незвичність запаху цієї рослини полягає в тому, що вона об’єднує в собі відразу кілька відтінків: фруктові, шкіряні і квіткові.

«Абсолют османтусу був моїм найпершим відкриттям серед парфумерної сировини. Я виявив його в 11 років у лабораторії мого батька в Грассі. Його чудовий аромат, а також назва, яка нагадує про щось далеке і невідоме, відразу зачарували мене», поділився Жак Кавальє-Беллетруд.

Основу аромату Étoile Filante доповнюють ноти абрикоса, жасмину і зрілої полуниці, створюючи легку елегантну композицію. Флакон парфуму виконаний у фірмовому стилі ольфакторної лінійки Louis Vuitton: мінімалізм без натяку на надлишковий декор. 

Étoile Filante буде доступний на вебсайті Louis Vuitton та у бутиках бренду Louis Vuitton 28 січня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також