Головні beauty-новинки жовтня 2020

Протягом всього сезону ми активно стежимо за найбільш довгоочікуваними б’юті-новинками і зараз можемо сміливо заявити: цей місяць був щедрий на круті косметичні та парфумерні запуски, які стануть досягненнями ваших косметичок. Нижче ми зібрали наш топ-15 лідерів жовтня.

Новинки осінь-зима 2020 від Mary Kay

Цієї осені у бренда Mary Kay вийшла низка косметичних засобів. Серед них – жіночий парфум Illuminea. Це східно-квітковий аромат з деревними нотками, який може триматися на шкірі до восьми годин. Належить до категорії Extrait De Parfum. Об’єм 50 мл, Вартість 1 950 грн.

Дует тіней для повік з ефектом металік у трьох відтінках: «Роза і пурпур», «Мідь і золото», «Онікс і перли». Це високопігментовані тіні з безліччю маленьких блискучих «перлин», які на 100% відповідають трендам останньої чверті 2020-го. Легка пудрова текстура з приємним кремоподібним фінішем, насичені кольори, рівномірне покриття – яскраві б’юті-новинки допоможуть розставити акценти в образі, які точно не залишаться без уваги. Об’єм 1.25 г, ціна 390 грн.

Ще одна б’юті-новинка – подвійні кремові рум’яна-стик у відтінках «Роза і перламутр», «Бузок і сяйво». Один засіб – три варіанти текстур: матова, блискуча або їх елегантне поєднання. Формула піклується про шкіру, зволожує її і не залишає при цьому відчуття жирних плям. Після нанесення шкіра залишається оксамитовою на дотик, а рум’янець виглядає максимально природно. Наявність шимера створює легкий хайлайт-ефект, що дозволяє обличчю сяяти ще яскравіше. Об’єм 6 г, ціна 440 грн.

Не обійшлося і без новинки для догляду за шкірою – суфле для тіла Illuminea. Його унікальна формула з олією манго, ши, соняшниковою й абрикосовою оліями дозволяє клітинам насититися вологою, а шкірі – надовго залишатися м’якою й оксамитовою. Засіб зволожує шкіру протягом 24 годин і ніби огортає її в затишний кашемір, даруючи відчуття ніжних обіймів. Об’єм 113 г, ціна 870 грн.

Yves Rocher, Pur Bleuet

Цього місяця Yves Rocher представив жовтневу колекцію продуктів для обличчя і тіла, до якої увійшов спеціальний комплексний догляд для шкіри навколо очей в гамі Pur Bleuet на основі екстракту волошки. Засоби призначені для демакіяжу очей і щоденного догляду за цією делікатною областю. 

Лосьйон для контуру очей «Зволоження та тонус» освіжає, заспокоює і тонізує втомлену шкіру орбітальної зони. Має приємний аромат. Об’єм 150 мл, ціна 429 грн.

Гель для контуру очей «Зволоження й тонус» зменшує ознаки втоми, бореться з набряками, зволожує, освіжає і відновлює шкіру. Основний компонент – органічний екстракт волошки, відомий своїми заспокійливими властивостями. Має приємну легку текстуру, яка не залишає липкості. Об’єм 15 мл, ціна 429 грн.

Експрес-засіб для зняття макіяжу забезпечує делікатне і якісне очищення шкіри навколо очей. Завдяки двофазній формулі, демакіяж швидко й ефективно видаляє навіть водостійку косметику і піклується про вії. Не залишає жирної плівки і дарує шкірі відчуття комфорту. Об’єм 200 мл, ціна 269 грн.

Засіб для демакіяжу особливо чутливих очей забезпечує максимально дбайливе очищення ніжної шкіри орбітальної зони, заспокоює, пом’якшує і дарує відчуття свіжості. Формула має приємний охолоджувальний ефект. Об’єм 100 мл, ціна 199 грн.

Всі формули веганські, не містять ароматизаторів, пройшли дерматологічне й офтальмологічне тестування, а також підходять для чутливих очей.

Yves Rocher, Déodorant 48H

Експерти бренду також створили гаму з трьох кулькових дезодорантів: «Ніжність» з екстрактом ромашки, «Свіжість» з екстрактом едуліса і «Зволоження» з екстрактом м’яти. Всі активні компоненти формул органічно вирощено на полях Ла-Гасії. У засобів дві ключові переваги: захист (новинки дарують відчуття чистоти і свіжості протягом усього дня завдяки різним ароматам, що блокують неприємний запах) і природність (формули багаті на ефективні і на 96% натуральні інгредієнти, не містять спирту і солей алюмінію).

Але на цьому їх переваги не закінчуються. Дезодоранти невидимі (їх легка текстура миттєво всмоктується шкірою, не залишаючи білих або жовтих слідів на одязі) і вологостійкі (завдяки новому рослинному активному інгредієнту – деревній пудрі бука, яка поглинає потовиділення). Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 115 грн.

Vichy, AntiTranspirant 48H2

Новинка для догляду за тілом від бренду Vichy – дезодорант-антиперспірант проти білих слідів і жовтих плям на одязі, який захищає від поту і неприємного запаху протягом 48 годин. У спрея суха і м’яка текстура без липкості. Засіб протестовано під дерматологічним контролем, є гіпоалергенним і підходить для чутливої шкіри. Об’єм 125 мл, орієнтовна ціна 320 грн.

Jurlique, Activating Water Essence

Активуюча есенція для обличчя Activating Water Essence, що підходить для всіх типів шкіри, наноситься на шкіру після очищення. Вона пом’якшує, омолоджує, дарує тривале відчуття постійного зволоження. Високоефективні екстракти рослин у складі формули притягують і утримують воду в клітинах, роблячи колір обличчя більш гладким, м’яким і здоровим. Такі засоби є важливим кроком в щоденній б’юті-рутині. Об’єм 150 мл, орієнтовна ціна $58.

MAC Cosmetics, Frosted Fireworks Extra Dimension Foil Eye Shadow

У жовтні MAC Cosmetics представив свою велику святкову колекцію Frosted Fireworks, до якої увійшло п’ять високопігментованих відтінків тіней Extra Dimension з мерехтливим металевим фінішем. Ці легкі пігменти, які світяться, після нанесення створюють ефект вологих повік, надаючи очам свіжий і відпочилий вигляд. Об’єм 1.3 г, орієнтовна ціна $21.

читайте також

Flower Beauty, Supernova Celestial Priming Whip

Косметична марка Дрю Беррімор Flower Beauty перетворила свій Supernova Celestial Skin Elixir на основу для макіяжу з цікавою текстурою. Supernova Celestial Priming Whip – це інноваційний повітряний мус-праймер для обличчя, що забезпечує ідеальну базу для рівномірного і стійкого макіяжу. Його надлегка текстура здається невагомою на шкірі, а світловідбивні мерехтливі частинки залишають м’яке сяйво, розсіюючи тонкі лінії і пори. Об’єм 53.9 г, орієнтовна ціна $15.

Make Up For Ever, Rouge Artist Sparkle Lipstick

Make Up For Ever оновив формулу своїх знаменитих помад для губ Rouge Artist, надавши їм делікатний металевий блиск. Б’юті-новинка Rouge Sparkle Lipstick представлена в п’яти оксамитових відтінках, зокрема в цьому красивому рожево-кораловому кольорі під назвою Glittering Sunstone, який ви бачите на фото вище. Об’єм 3.2 г, орієнтовна ціна $23.

Ilia, Liquid Powder Chromatic Eye Tint

Стійкі, високопігментовані мерехтливі оливково-зелені тіні для повік у відтінку Hatch, що показані вище, ─ лише одна з восьми новинок, створених брендом Ilia для своєї лінії Liquid Powder Chromatic Eye Tints. Вся зручність у тому, що вам навіть не знадобиться пензель для їх нанесення: достатньо просто нанести пігмент на повіки за допомогою м’яких рухів подушечками пальців. Об’єм 3.5 мл, орієнтовна ціна $28.

Glossier, Balm Dotcom in Wild Fig

Цього місяця Glossier запустив новий варіант свого культового відтіночного бальзаму для губ Balm Dotcom: ароматизований відтінок Wild Fig обмеженого випуску. Якщо це звучить для вас так само заманливо, як і для нас, не соромтеся додати його до свого списку бажаних б’юті-покупок. Тим більше що він не просто додає губам красивий тон, а живить і зволожує шкіру завдяки антиоксидантам і натуральним пом’якшувальним речовинам. Об’єм 15 мл, орієнтовна ціна $12.

Haus Laboratories, Head Rush Blush + Highlighter Duo

Палітра для обличчя Head Rush Blush + Highlighter Duo – перший продукт, випущений б’юті-брендом Леді Гаги Haus Laboratories, в семи поєднаннях відтінків. Кожна двоколірна палетка містить м’які матові рум’яна й один мерехтливий хайлайтер. (І ви вже бачили їх у дії завдяки новому кліпу Гаги на пісню «911».) Нашого фаворита – персиково-рожевий і золотий відтінки, показано на фото вище. Об’єм 11 г, орієнтовна ціна $26.

Scott Barnes, Mesmerizing Eye Shadow Palette

Якщо і є на землі людина, яка знає про гламурний мейк усе і навіть більше, то це особистий візажист Джей Ло Скотт Барнс. Цього місяця його однойменний косметичний бренд випустив фантастичну лімітовану палетку тіней для повік, що складається з шести хромованих відтінків з ефектом металік, а також двох чорних відтінків для додання макіяжу очей додаткової драми. Орієнтовна ціна $120.

Clinique, Even Better All-Over Concealer + Eraser

Експертам марки Clinique вдалося створити консилер з повним покриттям, який поєднує в собі все найкраще з макіяжу і догляду за шкірою. Новинка Even Better All-Over Concealer + Eraser одночасно зволожує, заспокоює й освітлює область під очима за допомогою гіалуронової кислоти, вітаміну C і кофеїну. Підходить для всіх типів шкіри. Об’єм 6 мл, орієнтовна ціна $26.

Makeup by Mario Master, Metals Eye Shadow Palette

Головний візажист Кім Кардашьян Маріо Дедівановіч нарешті запустив власний косметичний бренд Makeup by Mario. Його перша лінійка містить безліч продуктів для макіяжу очей, в тому числі палетку тіней для повік Master Metals. Їх можна використовувати окремо або змішувати разом, щоб створювати індивідуальні металеві відтінки з будь-якою комбінацією кольорів, які вам подобаються. Орієнтовна ціна $48.

Morphe, Make It Big Volumizing Mascara

Бренд Morphe об’єднався з відомою YouTube-блогершею з США Дейзі Маркес, аби створити нову туш для вій Make It Big. Її стійка формула візуально ущільнює вії і робить їх більш об’ємними на вигляд, а щіточка у формі пісочного годинника підхоплює кожну вію, ретельно профарбовуючи по всій довжині. Wow-ефект забезпечено! Об’єм 7.5 г, орієнтовна ціна $12.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також