Ін’єкційний догляд для області навколо очей: топ-5 процедур

Шкіра навколо очей – найбільш чутлива зона на обличчі, тому важливо не тільки правильно підібрати щоденний догляд, а й вірно вибрати салонні процедури. У зоні навколо очей відсутні сальні залози, а шар дерми настільки тонкий, що швидко втрачає пружність через мімічне навантаження, зневоднення організму й інші внутрішні та зовнішні фактори. Саме тому редакція Beauty HUB розповість, в яких салонах краси можна здійснити ін’єкційний догляд для області навколо очей, а також яку процедуру вибрати.

Krasota Studio, Mesoeye

Mesoеye – це косметичний препарат для ін’єкцій, здатний боротися з проблемами шкірних покривів навколо очей і в зоні повік. Активні речовини, що входять до складу ін’єкції, зміцнюють стінки кровоносних судин, зволожують шкіру і покращують її зовнішній вигляд. Більш того, ін’єкційний догляд здатний нормалізувати обмін речовин, ущільнює шкіру, а також має лімфодренажний ефект. Процедура спрямована на зміцнення стінок кровоносних судин, поліпшення лімфовідтоку і стимуляцію роботи дрібних капілярів, збільшення зволоженості шкірних покривів, а також відновлення білкових волокон. Процедуру можна провести в салоні краси Krasota Studio.

Dr. Antonenko Beauty&Clinic, Rejuran I.

Rejuran I. – препарат, розроблений для вирішення проблем в делікатній периорбітальній зоні. Полінуклеотиди є найважливішими біостимулювальними агентами, які впливають на різні види клітин, в тому числі й фібробласти, завдяки чому поліпшуються обмінні процеси в клітинах і нормалізуються функції шкіри. Препарат сприяє відновленню тканин, природному зволоженню і поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри, збільшує еластичність, а також значно покращує кровообіг. Більш того, він стимулює вироблення колагену, має виражений антиоксидантний ефект і, що найважливіше, – здатний впоратися з віковими ознаками й естетичними дефектами навколо очей: зменшує прояв зморшок, темних кіл і набряків під очима. Препарат має довготривалий результат без реабілітації та тривалого відновлення. Процедуру можна провести в салоні краси Dr. Antonenko Beauty&Clinic.

LYS royal boutique, Belotero Soft

Статичні зморшки можна усунути за допомогою філерів на основі гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота – природна складова шкіри. Заповнення зморшок шкіри навколо очей здійснюється делікатними філерами найменшої щільності з використанням мікроголки або канюлі. Belotero Soft – це особлива техніка ретельного, дуже поверхневого «прошивання» і «виштовхування» зморшок. Структура препарату (без вмісту лідокаїну) дозволяє розправити наявну зморшку (або безліч зморшок). Процедуру можна провести в салоні краси LYS royal boutique.

«Посольство красоты и здоровья», Eyebag Solution

Eyebag Solution – один з найбільш затребуваних препаратів бренду Dermaheal. Формула спрямована на інтенсивне зменшення обсягу і проявів параорбітальних гриж завдяки скороченню обсягу підшкірного жиру, лімфодренажу і зміцненню передньої стінки орбіти. Результат помітно вже після двох процедур. Препарат не містить прямих ліполітиків, що робить його використання в цій делікатній зоні абсолютно безпечним. Процедуру можна провести в салоні краси «Посольство краси і здоров’я».

Maija, Ксеомин

Якщо у вас помітні зморшки, але ви не хочете втрачати природну, живу міміку, ксеомін стане вашим вірним другом. Ксеомін – це нова формула ботулотоксину типу А, який має найвищу біологічну активність. За допомогою препарату ви зможете вирішити проблеми, пов’язані зі зморшками, які виникають на лобі, в куточках очей, між бровами, на носі, а також над і під губами. Як і будь-який препарат, ксеомін має протипоказання, серед яких порушення згортання крові, хронічне захворювання легенів, вагітність, а також період лактації. Процедуру можна провести в салоні краси Maija.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також