Куди піти у Києві: події квітня 2024

Події та майстер-класи

Звукотерапія «Музика зцілює» – відпочинок для душі й тіла 

Щопонеділка у Вежі на Почайні (на території ТЦ Gorodok Gallery) проходять сеанси звукотерапії для всіх, хто відчуває потребу відпочити, перезавантажитись та відновити свій емоційний і фізичний ресурс. Цього місяця сеанси відбудуться 1, 8, 15 та 22 квітня. 

Наприкінці місяця, 29 квітня, музиканти проводять звукотерапію у великій залі у Pochayna Event Hall, що запам’ятовується своєю атмосферою й особливим звучанням великого простору.

Коли: 1, 8, 15, 22 та 29 квітня 2024 року.

Де: Вежа на Почайні (на території ТЦ Gorodok Gallery, просп. Степана Бандери, 23). 

Безкоштовна зустріч з професійним психологом від Жіночого клубу

6 квітня о 15:00 Жіночий клуб у Gorodok Gallery (просп. Степана Бандери, 23) проводить для всіх охочих безкоштовну зустріч з професійним психологом Альоною Лук’яненко. Загальна тема зустрічі «Як зберегти спокій та себе».

Альона Лук’яненко – досвідчений психолог, готова допомогти тим, хто хоче покращити своє життя.

Коли: 6 квітня 2024 року.

Де: Gorodok Gallery (просп. Степана Бандери, 23).

Яна Козаченко проведе жіночі даоські практики

Яна Козаченко, тренерка з великим досвідом, проведе тренінг з жіночих даоських практик у Вежі на Почайні (просп. Степана Бандери, 23) 6 квітня о 16:00

Даоські практики існують вже понад 8 000 років, це давні знання китайських мудреців про те, як влаштований Всесвіт і як працює енергія.

На тренінгу у Вежі на Почайні ви отримаєте нові знання й досвід, які допоможуть опанувати неоціненне мистецтво «бути Жінкою«, стати самодостатньою, наповненою та щасливою.

Коли: 6 квітня 2024 року.

Де: Вежа на Почайні (просп. Степана Бандери, 23).

Kyiv Whisky

Kyiv Whisky – дводенна освітньо-дегустаційна подія, присвячена культурі та філософії споживання віскі, яка стане довгоочікуваним місцем зустрічі як представників індустрії міцного алкоголю, так і шанувальників цього шляхетного напою.

Обіцяють: 

  • понад 100 видів віскі (із лімітованими та ексклюзивними пропозиціями);
  • whisky zone (2000 м²);
  • cocktails zone;
  • освітні та дегустаційні зони;
  • фудкорт.

50% прибутку від продажів квитків Kyiv Whisky передають центру протезування та реабілітації Superhumans Center.

Коли: 6-7 квітня 2024 року.

Де: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16a, Київ.

Арттерапія з Prosecco у ТЦ Gorodok Gallery

20 квітня ТЦ Gorodok Gallery запрошує всіх відпочити серцем і душею за арттерапією з бокалом Prosecco!

Якщо ви давно хотіли почати малювати, але думали, що це занадто складно – то це прекрасна нагода переконатись, що все не так складно! Навіть якщо ви вперше берете в руки пензель, не сумнівайтеся – ми гарантуємо, що вам сподобається! 

На цьому заході ви отримаєте унікальну можливість поєднати творчість і насолоду під час унікального художнього майстер-класу.  Професійний художник стане вашим провідником у світі малювання, а келих ігристого Prosecco, який входить у вартість, додасть легкості під час малювання.

Коли: 20 квітня 2024 року.

Де: ТЦ Gorodok Gallery, просп. Степана Бандери, 23.

Концерти й вистави

IVAN NAVI

Ivan NAVI – український артист, виконавець твоїх улюблених хітів «Такі Молоді», «Пишу тобі листа», «Тимчасовий релакс», «Холодна ніч» і ще багатьох пісень.

5 квітня у клубі Bel Etage виступить харизматичний Ivan NAVI з презентацією альбому «Пишу тобі листа», Tik Tok хітом «Там, де» (Bakun Remix), піснями «На Мить», «Біжи по Небесах» та найкращими треками за всі роки вашої любові.

Також на вас чекають спеціальні гості, і під час концерту буде проведено аукціон для допомоги одному з підрозділів ЗСУ. Про це повідомимо додатково в соцмережах артиста.

Коли: 5 квітня 2024 року.

Де: клуб Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16а, Київ.

Sympony Rock Resonance

6 квітня у Києві відбудеться особливий концерт Symphony Rock Resonance, який підкорить абсолютно унікальним прочитанням найвідоміших творів світової класики. Яскравий проєкт представляють понад 100 артистів:

  • Національний президентський оркестр (диригент – Максим Гусак);
  • Сергій Гурець (тенор) – соліст, учасник проєкту «10 тенорів»;
  • Олена Арбузова (колоратурне сопрано) – заслужена артистка України, солістка Київської оперети, учасниця симфонічних шоу та проєктів;
  • Академічний камерний хор «Хрещатик» – професійний колектив, який опанував різні стильові напрями та сьогодні започатковує тенденції у сфері хорової музики. Художній керівник та головний диригент – заслужений артист України Павло Струць.

Захід проводитиметься згідно з усіма вимогами безпеки. 

Коли: 6 квітня 2024 року.

Де: МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1.

Чорний квадрат: 21 хвилина До та Після сексу

Як так стається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється саме собою? Що відбувається далі? Щось же змінюється всередині нас після всього цього?

Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Що і як саме, ми розповімо вам дуже докладно. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, печаль і сміх, кохання і ненависть. Мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості. Все це закручується, прокручується та вилазить такими смішними й незвичайними історіями.

Коли: 9 квітня 2024 року.

Де: театр-студія імпровізації «Чорний квадрат», вулиця Січових Стрільців, 5Б, Київ.

StandUp «Підпільний стендап»

В клубі Bel etage 17 квітня відбудеться StandUp «Підпільний стендап»: найкращі коміки зберуться для того, щоб засипати вас своїми жартами! Для вас виступатимуть Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Антон Тимошенко й Олександр Качура.

Коли: 17 квітня 2024 року.

Де: клуб Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16а, Київ.

DOROFEEVA Великий концерт просто неба

Osocor Residence анонсує перший концерт просто неба в новому сезоні. 27 квітня там виступить одна з найпопулярніших артисток сучасної української сцени — DOROFEEVA.

Під час концерту організатори проведуть благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на потреби ЗСУ.

Коли: 27 квітня 2024 року.

Де: Osocor Residence, вулиця Виноградна, 2, Київ, Київська область.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також