Манікюр на Великдень: красиві ідеї, які варто повторити (50+ фото)

Цього року питання, як святкувати Великдень, відпадає само собою. Карантин вніс свої корективи в наші плани, але це зовсім не привід сумувати. Навпаки, це можливість розважити себе домашніми справами й опанувати новими цікавими навичками. Наприклад, вручну пофарбувати крашанки, використовуючи оригінальні ідеї з нашої підбірки.

Як щодо того, аби пофантазувати на тему святкового дизайну нігтів? Редакція Beauty HUB зібрала ідеї манікюру з весняними і тематичними мотивами, які доповнять ваш настрій у цю пасхальну неділю.

Перепелине яйце

Ця ідея підірвала Мережу ще декілька років тому. Стильний манікюр «перепелине яйце» (або «глиняний посуд») ─ ідеальне рішення для пасхального нейл-арту. Дизайн універсальний і не вимагає титанічних зусиль, аби його повторити. Нейтральний нюдовий фон і бризки чорного лаку – найпростіший спосіб отримати популярний плямистий дизайн, що нагадує яєчну шкаралупу.

Великодній френч

Незвичайний французький манікюр зараз в моді, і ви можете скористатися цим, створивши власну варіацію пасхального френча. Наприклад, з вушками пасхального кролика або імітацією перепелиної яєчної шкаралупи замість класичних білих смужок. У вас вийде дуже оригінальний дизайн нігтів!

Ніжна пастель

Великдень – світле свято, яке завжди асоціюється з весною. А весна – це свіжість, легкість і, звичайно ж, ніжність пастелі. М’які відтінки весняних лаків пастельної палітри прикрасять кінчики пальців і додадуть умиротворення до вашого святкового образу (навіть якщо святкуєте вдома). Беріть ці ідеї на замітку, аби повторити простий дизайн нігтів, який буде радувати вас своєю красою.

Весняні квіти

Ще один варіант, який не складно повторити, ─ манікюр з квітами. Флористичні мотиви створені для цієї пори року і саме підходять до атмосфери свята, що наближається. Особливо красиво весняний дизайн нігтів буде виглядати в ніжних відтінках лаку, але і яскравість має місце бути, так що не бійтеся дати волю фантазії. А якщо зовсім не вмієте малювати, виручать покрокові відеоуроки на YouTube або квіткові наклейки і слайдери для нігтів.

читайте також

Модна абстракція

Ось де поле для експериментів точно величезне, так це в абстрактному нейл-арті. Тут немає жодних меж, і створити такий дизайн зможе навіть дитина. Абстрактні мазки, бризки фарби, мікс візерунків і малюнків, натхнених весняними і великодніми мотивами, – всі ці варіанти допоможуть вам створити найактуальніший манікюр сезону.

Розсип горошку і смужок

У будь-якій незрозумілій ситуації робіть ставку на манікюр з крапками або мінімалістичними смужками. Милі кольорові горошки і лінії завжди виглядають дуже оптимістично і, найприємніше, не вимагають художніх навичок. Якщо ви хочете зробити тематичний дизайн напередодні свята, що наближається, імітація пасхальної посипки – ще одна ідея для втілення. Нічого складно, проте як красиво!

Кольорові плями

Хочете намалювати щось потішне і супершвидке? Спробуйте абстрактний плямистий дизайн, який останнім часом активно набирає обертів серед закордонних nail-майстрів в Instagram. Розставити різноколірні плями на нейтральній однотонній або прозорій базі не матиме труднощів, проте результат однозначно буде ефектним.

Сонячні промені

Актуальним для наближення Великодня буде дизайн нігтів у жовтих відтінках. Яскравий весняний манікюр у найжиттєрадіснішій гамі викликає асоціації з теплом, сонцем і, звичайно ж, кумедними курчатами – одним з головних символів Великодня. Аби створити відповідне оформлення для нейл-арту, надихайтеся прикладами нижче.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також