Незвичайні форми нігтів, які варто спробувати на собі

Вся суть в деталях – цю фразу можна припасувати до будь-якої сфери життя, а тим паче до іміджу та індивідуального стилю. Власне тому ми в Beauty HUB приділяємо так багато уваги мініатюрним деталям образів, таким як оригінальні стрілки і соковито-яскраві губи в макіяжі, аксесуари для волосся і оригінальні дизайни манікюру, бо віримо, що вони можуть докорінно змінити навіть найпростіші образи. Сьогодні під прицілом – оригінальні форми нігтів. 

У той час, коли експерименти з зачісками і макіяжами – розкіш для найбільш сміливих, а неонові кольори і 3D дизайн в манікюрі не кожному до смаку, на допомогу приходить незвичайна форма нігтів. ЇЇ можна скомбінувати з будь-яким дизайном та образами. Ми підібрали найбільш оригінальні форми нігтів, які додадуть родзинки вашим лукам. 

Нігти скошеної форми

На Заході скошену форму нігтів називають lipstick, тобто помада, тому що зовні нігті нагадують саме її – нову, в стіку і тільки-но з упаковки. Винайдена така форма зовсім нещодавно і відразу стала справжньою знахідкою для тих, хто полюбляє екстремальну довжину, але хоче зробити її практичною. Найбільш ефектно така форма матиме вигляд у тому випадку, якщо підкреслити її незвичним французьким манікюром з кольоровими закінченнями.

Нігти-пуанти

Довгі нігті, що за формою нагадують пуанти балерини вже кілька років тримаються на піку популярності серед оригінальних видів манікюру. Їх також називають нігті-балерини, знову ж таки через оригінальні загострені кінчики. Манікюр із подібною формою прикипів до душі таким знаменитостям, як Кайлі Дженнер, Хлої Кардаш’ян, Бейонсе, а Ріанна дуже вдало підкреслює цією формою ексцентричні образи. Хоча, пофарбовані у нюдові кольори, такі нігті можуть цілком вписатися навіть у строгі офісні луки.

Нігти-стилет

Довгі нігті з максимально загостреним кінчиком здобули дуже правильну назву “Стилет”, оскільки з вигляду нагадують холодну зброю. Вони ж додадуть образу гранжу і зухвалості. Проте в світі нігтьового сервісу за недовгі роки існування виникла класифікація “стилетів” за довжиною. Відтак, найбільш довгі і загострені нігті мають назву “Піка”, тоді коли нігті середньої довжини з м’яким переходом і загостреним кінчиком називаються “Готика”.

Мигдалеподібні нігти

Мигдалеподібна форма нігтів – це пом’якшена і більш практична версія форми “Стилет”. Суть її полягає у загостреному кінчику, подібному до ядра мигдалю. На відміну від інших оригінальних форм нігтів, цю  можна робити навіть на найкоротшій довжині і без проблем експериментувати з усіма дизайнами, які тільки спадають на думку.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також