Піаніно квітів: Hermès виставляє на продаж б’юті-бокс екологічно чистих помад

 

Користуючись великою популярністю, французький бренд Hermès вирішив зібрати воєдино всю свою колекцію екологічно чистих губних помад і помістити їх в б’юті-бокс під назвою «24-кольорове піаніно». Продукція для губ Hermès поставляється в подарунковій коробці, яка буквально дорівнює довжині піаніно і становить 88,3 сантиметри. Ретельно упаковані в фірмовий помаранчевий пакет, окрім коробки, колекція включає в себе всі фірмові відтінки, такі як Beige Naturel, Rouge Orange and Rose Lipstick.

«Кольори для мене як музичні ноти. Їх поєднання створює співзвуччя і гармонію, складаючи цілу гаму кольорів, схожих на музичні гами. 24 кольори наших помад поєднуються один з одним, як клавіші піаніно. Їх різноманітність у косметичці дозволяє грати нескінченно щодня», – ділиться натхненням для створення нового релізу креативний директор Hermès Beauty Жером Турон.

Випуск «24-кольорового піаніно» обмежений 440 коробками. Старт продажів почнеться15 листопада в обраних магазинах Hermès по всьому світу за ціною 13 800 гонконгських доларів (1781 долар США).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також