Шик-блиск: 12 ідей для святкового новорічного манікюру

Передноворічний період – чи не найкращий час у році, який гріє своєю особливою атмосферою та приносить надію на різдвяне диво. Аби відчути дух свята сповна, варто прикрасити святковим декором свій дім і додати “святкові” справи до своєї робочої рутини: придбати новорічні подарунки рідним (і про себе не забути), підготувати тіло до новорічних свят, відвідавши б’юті-процедури, і скласти список справ та цілей на 2022 рік. 

Ще один варіант для створення новорічного настрою – манікюр зі святковим декором. Дрібничка у вигляді золотистих елементів на нігтях, що перегукуються з вогниками новорічної ялинки, точно підніме настрій навіть у найпохмуріші дні, а декор на нігтях у вигляді мінімалістичних ялинок зробить очікування дива куди приємнішим. 

Редакція Beauty HUB підібрала 12 ідей для святкового новорічного манікюру на будь-який смак: від строгого мінімалізму до найсміливішого декору з 3D дизайном.

Манікюр з грайливими ланцюжками

Передріздвяний період – ідеальний час для екстраординарних рішень, в тому числі і в манікюрі. Якщо ви хочете зробити свій манікюр максимально оригінальним, не обмежуйтеся нестандартними формами і незвичними лаками – додайте до нього грайливі ланцюжки або інші 3D елементи.

Манікюр зі срібним глітером

Срібний глітер, що нагадує магічний сніг з різдвяної кулі, буде загадково переливатися на сонці і гратись з промінчиками світла. Гарний настрій з ним  забезпечено.

Класичний червоний манікюр

Класичний червоний манікюр доречний завжди. Особливо актуальним він стає у новорічний період для тих дівчат, які не люблять надлишкового декору і водночас прагнуть додати до своїх образів кольору.

Декор у вигляді різдвяного льодяника

Найголовніший символ нового року – червоні закручені льодяники з білими смужками, які ми з таким душевним трепетом чекали в дитинстві. Додайте цей принт на свої нігтики, щоб поностальгувати за цими безтурботними часами і знову безкомпромісно повірити в новорічне диво.

Сяючий смарагдовий манікюр

Манікюр може стати родзинкою цілого образу, особливо якщо він виконаний у яскравих тонах і обрамлених яскравим сяйвом. Спробуйте на собі манікюр глибокого смарагдового кольору і ви побачите, наскільки суттєво зміниться зовнішній вигляд навіть у найпростішому вбранні.

Мінімалістичний дизайн із золотими лунками

Любителям мінімалізму майстри манікюрного сервісу почали робити дизайни лише на лунках нігтів, пофарбованих в нюдові або і зовсім прозорі кольори. Такі, здавалося б, дрібні деталі вносять свою лепту в зовнішній вигляд, роблячи його по-особливому ніжним.

Французький манікюр зі срібними кінчиками

Френч вже давно з класичного манікюру перетворився на основу для експериментів. У новорічний період спробуйте на звичний білий лак на кінчиках нігтів накласти срібний глітер.

Мигдалеподібна форма винного відтінку

Консерватори до глибини душі, які не люблять експериментувати з кольорами та дизайнами, можуть спробувати погратися з формами нігтів. Наприклад, можна попросити вашого майстра зробити мигдалеподібну форму і покрити її темним лаком з глибоким відтінком. Чим не святковий манікюр?

Мінімалістичні ялинки на нігтях

Для тих, хто хоче додати до свого образу новорічних мотивів, ідеальним варіантом буде мінімалістичний малюнок ялиночки на декількох нігтях. Стримано, стильно і водночас святково!

Манікюр із галактичними переливами

Грайливий дизайн, що відсилає до краєвидів галактики, стане чудовим варіантом для передноворічного манікюру.

Манікюр з яскравими лініями і переливами

Ще раз повторимо: у святковий період просто необхідно дати волю фантазії. Бо коли ще проявляти креатив і експериментувати з блискітками, як не в новорічну ніч? Нашарувавши різнокольорові геометричні візерунки на глітерний лак, ви зробите свій образ сміливим і дуже святковим.

Манікюр з ефектом металік

Манікюр металік  матиме особливо оригінальний вигляд у поєднанні з яскравим новорічним образом і святковим макіяжем. А до того стане родзинкою буденних образів і нагадуватиме про швидкий прихід свята.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також