Свято наближається: найкращі адвент-календарі 2021 року (частина 2)

Balmain Paris Hair Couture, Limited Edition Gift Calendar

Адвент-календар від люксового бренду Balmain Paris Hair Couture — чудова можливість не лише подарувати собі приємні емоції, але й підготувати локони до святкового сезону. У десяти коробочах, за допомогою яких можна відраховувати дні до Різдва, ховаються декілька типів спреїв для волосся, а також шампунь, кондиціонер та  сироватка. Крім того, в адвент-календарі ви знайдете розкішне золотисте кишенькове дзеркальце і шпильку, яка може стати акцентом святкового образу. Орієнтовна вартість 12 800 грн.

Guerlain, Beehive Advent Calendar 2021

Французький бренд Guerlain представив лімітований адвент-календар у формі вулика для бджіл. Такий задум дуже органічно вписався в концепцію бренду — компанія багато років поспіль підтримує sustainable-програми, у тому числі присвячені бджільництву. Ключову роль у святковому наборі відведено ароматам — в адвент-календарі ви знайдете вісім нішевих парфумів, а також свічки та мило з фірмовими запахами бренду. Крім цього, ви отримаєте всю колекцію доглядальної косметики Abeille Royale і помаду Kiss Kiss Shaping Cream Lip Colour в універсальному відтінку 344. Орієнтовна вартість 24 700 грн.

Dior, Advent Calendar 2021

Цього року адвент-календар від Dior, як і подарункові набори, вийде в розкішному дизайні, створеному лондонською художницею Еліс Ширлі, він відтворює зовнішній вигляд паризького бутіка модного Дому. У віконечках декоративного будиночка заховані всі найкращі б’юті-розробки бренду, від парфумів Miss Dior до сироватки Capture Totale і класичної червоної помади Rouge Dior lipstick 999. До речі, цьогоріч бренд випустив два види адвент-календарів: стандартний, з 24-ма подарунками й мініверсію 30 Montaigne Gift Set Holiday 2021 з п’ятьма. Орієнтовна вартість класичного адвент-календаря 15 400 грн.

La Mer, The World of La Mer 12-Piece Holiday Advent Calendar Set

Бренд люксової косметики La Mer вже не одне десятиліття демонструє справжню розкіш текстур і формул своєї косметики. Адвент-календар у розкішному дизайні зроблений для того, щоб подарувати 12 щасливих моментів розпаковок, а також відновити й омолодити клітини шкіри. Усередині таємничих коробочок містяться мініатюри з помітним anti-age-ефектом, тому адвент-календар стане прекрасним жестом турботи про ваших матерів. Орієнтовна вартість 13 900 грн.

Armani Beauty, Christmas Advent Calendar 2021

Бренд Armani Beauty вже другий рік випускає адвент-календарі в лаконічних червоних шкатулках, які ідеально впишуться у будь-який інтер’єр. Всередині ви знайдете мініатюри практично всіх парфумів, які випускає марка: різні інтерпретації Si, Aqua Di Gio і навіть чоловічий Armani Code. Інший акцент новорічної коробки — помади і блиски для губ як у яскравих, так і спокійних нюдових відтінках. Приємно те, що два бестселери бренду — рідкі помади червоного й бежевого кольорів — представлені в повному розмірі. Орієнтовна вартість 7 500 грн.

Shiseido, Exclusive Advent Calendar 2021

Адвент-календар від Shiseido створено згідно з традиційною японською філософією: лаконічний дизайн і щедре наповнення. Він розрахований на двадцять чотири дні й містить стільки ж косметичних сюрпризів як для догляду за шкірою, так і для макіяжу. Щодня ви матимете можливість тестувати засоби з найпопулярніших лінійок бренду. Приємно те, що мастхеви кожної косметички — туш та олівець для вій і блиск для губ — представлені в адвент-календарі в повному розмірі. Орієнтовна вартість 3 800 грн.

YSL Beauty, Advent Calendar 2021

Цьогоріч адвент-календар від YSL Beauty присвячено фанаткам губних помад, які випускає бренд. Ви маєте можливість зібрати всі формули, текстури і відтінки-бестселери бренду, за допомогою яких можна буде зробити яскравий і сміливий або ніжний та романтичний новорічний б’юті-образ. В адвент-календар розробники також помістили ще деяку декоративну косметику й засоби для зняття макіяжу. Також ви знайдете мініатюри трьох найбільш відомих ароматів бренду — Black Opium, Mon Paris i Libre. Орієнтовна вартість 6 200 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також