Тест: який нішевий парфум тобі підійде?

Пошуки «свого» аромату по серйозності підходу можуть змагатися з пошуком супутника життя. Деяким щастить, і вони знаходять той самий єдиний і неповторний варіант, якому зберігають вірність все життя. Інші, навпаки, як у вир, кидаються в обійми кожного привабливого новачка. Більшість же ніяк не може визначитися з пристрастями й метушиться між легковажними цитрусовими й ґрунтовними деревними запахами. А є ті, хто визнає лише незвичайні, статусні аромати, які не схожі на ті, що носять інші.

Якщо ви досі не можете знайти той самий ідеальний аромат − не тому, що готові змінювати кожен день новий, а тому, що не хочете пахнути, як всі − зверніть увагу на селектив. У нішевій парфумерії є все, що потрібно для досвідченого парфумерним достатком гурмана − максимальна концентрація натуральних і незвичайних інгредієнтів, ексклюзивність, найвища якість, хороша репутація й неповторний шлейф гармонійно підібраних нот, який гідний найкращих компліментів.

Але щоб зрозуміти себе й свої смаки, правильно визначитися з вибором і розібратися, в бік яких ольфакторних композицій варто дивитися в першу чергу, потрібно почати з чогось наочного. Саме тому наш онлайн-тест заснований на шести конкретних нішевих ароматах, відібраних із різних груп.

А найцікавіше, що в кінці тесту на вас чекатиме не просто результат, а міні-рецензія на кожен парфумерний твір від самого Дмитра Слєсарєва − ідеолога parfum büro. Це проєкт, мета якого − розвиток культури високої парфумерії серед української аудиторії. Зараз у каталозі галереї близько тридцяти брендів селективних ароматів − Atelier Cologne, Etat Libre d’Orange, Perris, Laboratorio Olfattivo, The Different Company, Jovoy, Miller et Bertaux, Evody, Parfums de Marly і багато інших.

Заінтриговані? Тоді швидше проходьте парфумерний тест, який допоможе розібратися в аромавподобаннях і знайти той єдиний, неповторний, що ідеально підходить тобі, запах селективних парфумів. І не забудьте переслати тест подружкам! 

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також