Це з любові 2021: живильна сироватка

Щоденні стреси, надмірно активний спосіб життя та погана екологія однозначно відбиваються на здоров’ї та зовнішньому вигляді нашої шкіри. Допомогти їй залишатися молодою і здоровою можна за допомогою потужного симбіозу антиоксидантів, представленого в сироватці з вітамінами С+E TimeWise®, від Mary Kay.

Вітамін Е, також відомий як альфа-токоферол, є дуже потужним антиоксидантом, критично важливим для захисту від передчасного старіння шкіри. Об’єднавши цей компонент з чистим вітаміном C, вчені компанії Mary Kay продовжили термін його дії і водночас забезпечили антиоксидантний захист від передчасного старіння епідермісу. Чистий вітамін С (аскорбінова кислота) у свою чергу підтримує природний процес оновлення шкіри. Антиоксидантні властивості і роль, яку відіграє вітамін С у підтримці природного виготовлення колагену, роблять цей інгредієнт життєво важливим компонентом для здоров’я шкіри. 

Тандем двох потужних компонентів забезпечує відновлення епідермісу після оксидативного стресу та підвищує еластичність шкіри. Такий ефект допомагає у перспективі позбутися зморшок, покращити відтінок обличчя та здобути природне сяйво шкіри. Додатковий бонус від використання живильної сироватки С+E TimeWise®, від Mary Kay  захист від негативного впливу зовнішніх факторів. Об’єм сироватки 44 мл, орієнтовна вартість 1 540 грн.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також