У Fenty Beauty вийшли в продаж різдвяні подарункові набори

Різдвяні подарункові набори Fenty Beauty Holo’daze Gift Sets Holiday 2020 року, які вийшли лімітованим випуском, містять чотири святкові сети. У них представлена декоративна косметика для обличчя, необхідна для створення святкового макіяжу і не тільки, – тіні для повік, рум’яна, хайлайтер, рідкі матові помади і блиски для губ.

.

— Набір для макіяжу очей Fenty Beauty Full Snap Eyeshadow + Mini Mascara Set Holiday 2020 містить у собі палетку тіней для повік Snap Shadow (повнорозмір, 6 × 0,9 г) з шістьма новими відтінками в матових і мерехтливих фінішах, а також туш для вій Full Frontal (міні-розмір, 6 г), яка миттєво збільшує обсяг, піднімає і подовжує вії.

.

Набір міні-блисків для губ Fenty Beauty Glossy Posse Holo’Daze Edition Mini Gloss Bomb Collection Holiday 2020 року, представлених в чотирьох нових відтінках (по 5,5 мл кожен):

  • Cake Shake – мерехтливий бронзовий;
  • Baby Brut – мерехтливий золотий;
  • Taffy Tea$e – мерехтливий кораловий;
  • Ruby Milk – мерехтливий сливовий.

Набір для губ і щік Fenty Beauty Fenty Glow Trio Holiday 2020 року, що складається з рум’ян, хайлайтера і блиску для губ.

Склад набору:

  • кремові рум’яна Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush у відтінку Fenty Glow – рожевий нюд (Повнорозмірна, 3 г);
  • блиск для губ Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer у відтінку Fenty Glow – рожевий нюд (Повнорозмірна, 9 мл);
  • хайлайтер для обличчя і тіла Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil у відтінку Fenty Glow – рожевий нюд (мініатюра, 0,28 г).

Набір рідких матових губних помад в міні-розмірі Fenty Beauty Mini Longwear Fluid Lip Color Duo Holiday 2020 року, що містить два відтінки Mini Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color (по 2 мл кожен):

  • Unmatched – холодний темно-червоний;
  • Underrated – темно-ягідний.

Лімітовані подарункові набори вже з’явилися в продажу на офіційному сайті Fenty Beauty.

Фото свотчів дивіться нижче.

Свотчі відтінків палетки тіней для повік Fenty Beauty Holo'Daze Snap Shadow Holiday 2020
Свотчі відтінків рідких матових помад у міні-розмірі Fenty Beauty Mini Longwear Fluid Lip Color Duo Holiday 2020
Свотчі відтінків блисків для губ у міні-розмірі Fenty Beauty Glossy Posse Holo’Daze Edition Mini Gloss Bomb Collection Holiday 2020

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також