Трансформації, що надихають: зіркові історії схуднення

Адель

Адель схудла на 45 кг завдяки тренуванням. Інтенсивний режим тренувань співачки – робота з вагою і кругові тренування.

В інтерв’ю британському Vogue Адель розповіла, що на початку карантину через COVID вона тренувалася тричі на день: «Вранці я працюю з вагою, потім зазвичай ходжу в похід або займаюся боксом вдень, а ввечері йду на кардіотренування». Звісно ж, вона скористалася допомогою найкращих зіркових тренерів і працювала з Грегом Міле у спортзалі Heart & Hustle в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, щоб отримати максимальну віддачу від своїх тренувань. І якщо перші тренування зірки починались з додатковою вагою в 10 кг, то поступово вона дійшла до 170 кг!

Адель також підтвердила, що будь-які чутки про те, що вона схудла, сидячи на дієті, не відповідають дійсності. «Ніякого інтервального голодування. Ніякого. Якщо що, я їм більше, ніж раніше, тому що дуже багато працюю», – сказала співачка британському Vogue.

Тренування також допомогли Адель впоратись з тривожністю та стресом.

Кім Кардашʼян

Тренувальний режим 42-річної зірки доволі жорсткий. Перше заняття у спортзалі зазвичай починається о 05:30 ранку під пильним наглядом Сенади Греки. Кім тренується по 5-6 разів на тиждень й використовує комплекс вправ, які Сенада розробила спеціально для неї: «добрий ранок» з обтяженням, бічні присідання з вагою та еспандером, підйоми тазу (hip thrust) з положення сидячи з еспандером та додатковою вагою, вузькі присідання (goblet squats) з еспандером, пʼяти на підставці та випади з обтяженням.

До інтенсивних тренувань Кім додала здорове й збалансоване харчування. Багато води, органічні продукти та не більше ніж 1700 калорій на день. Це допомагає підтримувати її тіло у формі не лише фізично, але й робить шкіру гладенькою та еластичною.

Джессіка Сімпсон

Джессіка схудла на 45 кг після народження третьої дитини, Берді, за допомогою зіркового тренера Харлі Пастернака. Він поступово вводив Джесіку в активність, починаючи з щоденної ходьби по 6 тисяч кроків і поступово збільшуючи до 14 тисяч! Щойно лікарі схвалили підвищення інтенсивності фізичного навантаження, Джессіка почала тренувати все тіло через день. 

Навантаження нарощувалось поступово, починаючи з дуже легких вправ. На початку це були тренування всього тіла по одному підходу на кожну вправу, не надто інтенсивно навантажуючи кожну частину тіла і поступово збільшуючи об’єм та інтенсивність, зосереджуючись на кількох групах м’язів на день. Різні м’язи кожного дня тижня.

Вони з Харлі відстежували її прогрес за допомогою щоденних електронних листів, які передбачали кількість пройдених кроків, те, що Джессіка їла, і скриншот з її Fitbit.

Харлі також допоміг Джессіці знайти більш здорову версію смачної їжі, яку вона любить. Метою було не «позбавити» улюблених продуктів, а внести значущі зміни в її харчування, щоб актриса їла нежирні білки та овочі протягом дня. Загалом, Джессіка їла тричі на день і двічі перекушувала, наприклад, стручковою квасолею з пармезаном і жменею мигдалю.

Крістіна Агілера

У свої 43 роки Крістіна Агілера може похизуватись неймовірними нарядами на Emmy Awards 2024. Колись тендітна зірка набрала зайву вагу через вагітність, стрес і велику кількість роботи. У 2013 році вона схудла на майже 22 кг і відтоді підтримує свою здорову вагу.

Агілера пробувала нові типи їжі та досліджувала нові методи фізичних вправ. Вона робила це не для дієти чи ваги, а більше для свого розуму, добробуту й загального відчуття здоров’я. 

Після народження сина Крістіна почала худнути, обмеживши щоденне споживання їжі до 1600 калорій і дотримуючись райдужної дієти (щодня яскраві фрукти та овочі й багато зелені). 

З часом вона відмовилася від дієт і зосередилася на чистому харчуванні, про що зірка розповіла L’Officiel Italia у 2020 році. Крістіна зазначила, що замість того, щоб обмежувати себе, вона намагається споживати більше цільних продуктів і менше солодких смаколиків.

Щодо фізичної активності, то й тут зірка вирішила не змушувати себе робити щось через силу. Тренування лише такі, які приносять задоволення. Вона з радістю займається йогою (іноді на вулиці), боксом, силовими і кардіо вправами, тренуючись від двох до п’яти разів на тиждень.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали на Beauty HUB!

читайте також
Читайте також