Як зробити літній душ більш розкішним

Чи справді ти отримуєш максимум задоволення від літнього душу? Підбадьорливі банні процедури для розслаблення легко можна вдосконалити, зробивши очищувальний догляд якіснішим, а настрій більш натхненним. Почнемо з того, що влітку багато дівчат не можуть переносити насичені аромати парфумів, однак повністю відмовлятися від улюбленої ольфакторної композиції не варто. Багато парфумерних брендів випускають розкішні набори для банних ритуалів краси, що мають нотах культових парфумів. Це відмінний б’юті-лайфхак в тому, як зберегти на шкірі приємний аромат, при цьому не страждати від сильних головних болів і не псувати життя навколишнім.

Друга частина створення вдосконаленого і розкішного літнього душу криється в б’юті-девайсах, таких як рукавичка-мочалка, суха масажна щітка і now how останніх років – фільтр для душу з вітаміном С. Розглядаємо все по порядку! Багато дівчат не звертають уваги на нюанси банних процедур в домашніх умовах, проте саме на таких деталях побудована сфера діяльності SPA-центрів. Рукавичка-мочалка – б’юті-девайс, що прославляється сотні років: зручний, якісний і найголовніше бюджетний. Що дає рукавичка-мочалка? В першу чергу – відмінний пілінг, який зручно зробити собі самому.

Періодично набирає популярності домашній догляд за тілом за допомогою сухої щітки, в SPA-салонах ця процедура іменується як драйбрашинг. Як можна відкоригувати недосконалості, використовуючи щітку? Легко і просто, 5-10 хвилин щоденних вправ – і сухий масаж позбавить целюліту, а також зміцнить шкіру. І найголовніше, як зробити розкішним літній душ, якщо вода в крані жорстка і хлорована? Використовувати розумний б’юті-девайс – фільтр для душу з вітаміном С від Vita Clean. Вода стає м’якою, а витрата скорочується завдяки насадці, яка контролює потік і набір.

Топ-3 косметичні засоби для розкішного душу

Натуральне мило ручної роботи для тіла і обличчя NATURAL MELANIN FOR YOUR SKIN від українського бренду Natural Melanin-Ukraine. До речі, коли обираєте б’юті-штучки, не варто ігнорувати українських виробників, адже, як свідчить практика, їхня продукція може вирізнятися чудовою якістю й конкурувати з люксовими марками, такими як Jo Malone та інші. Зокрема, мило NATURAL MELANIN FOR YOUR SKIN розроблено на основі рослинних олій і антиоксиданту меланіну, що має протизапальні, противірусні та антибактеріальні властивості. Продукт чудово піниться та підтримує оптимальний баланс зволоженості епідермісу. Він ідеально підійде для догляду за жирною і проблемною шкірою, адже не містить ароматизаторів, барвників та інших потенційних подразників. Об’єм 100 г, орієнтовна ціна 160 грн.

Парфумерний гель для душу Shower Gel Love, Do not be Shy від французького бренду Kilian є базовим ольфакторним ритуалом, який розкриває ольфакторну композицію. Наступний етап передбачає лосьйон для тіла і вінок для волосся, завершують догляд кілька крапель парфуму. Однак можна цілком задовольнити себе і парфумерним гелем, який поєднує в собі карамельний і квіткові ноти, доповнені цитрусовими відтінками. Філософію парфуму Love, Do not be Shy сам Кіліан Хеннессі описав так: «Сексуальне задоволення для дорослих», стисло і зрозуміло. Придбати можна в мережі офіційних магазинів, об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 4290 грн.

Олія для душу Shower Oil Do Son від французької парфумерної марки Diptyque при зіткненні з водою перетворюється на густу і ароматну піну. Головним доглядальним компонентом засобу стала олія абрикосових кісточок, яке надає зволожувальний і заспокійливий ефект, без ароматизаторів. Ольфакторну ж композицію передають африканський апельсиновий колір, тубероза і мускус. Придбати можна в мережі офіційних магазинів, об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 1739 грн.

Топ-3 б’юті-девайси для розкішного душу

Відлущувальна рукавичка-мочалка Exfoliating Bath Gloves від американського бренду The Body Shop – це прекрасне поєднання ціни та якості. Рукавички-мочалки представлено в шести яскравих відтінках і універсальному розмірі. Дивно, але багато дівчат зазначили не тільки відмінні скрабувальні якості девайса, але і більш економну витрату банної косметики. Рукавичку-мочалку можна використовувати щодня і, попри на шорстку поверхню, експерти бренду рекомендують її до використання для всіх типів шкіри. Придбати можна на офіційному сайті бренду, орієнтовна ціна 145 грн.

Масажна суха щітка Body Detox Skin Brush від британського spa-бренду Elemis має повністю екологічний склад. Наприклад, щетинки зроблено з кактуса. Щоденна процедура драйбрашингу покращує кровообіг і обмін речовин, видаляє омертвілі клітини шкіри і допомагає природному процесу детоксикації організму. У наборі Body Detox Skin Brush йде сама суха щітка, до неї подовжена дерев’яна ручка і зручний чохол зі шнурком, що затягується. Експерти бренду рекомендують виконувати м’які кругові рухи в області стегон, живота і рук протягом 5-10 хвилин. Придбати можна в мережі салонів краси і SPA-центрів, орієнтовна ціна 810 грн.

Фільтр для душу з вітаміном С Vitamin C Filtered Shower Heads від британського бренду Vita Clean – своєрідний now how в галузі очищення і економії води в душі. Головне завдання фільтра і насадки для душу – нейтралізація хлору, видалення накипу для того, щоб зменшити сухість шкіри і ламкість волосся, що виникають через жорстку воду. Більш того «головка» душу оснащена спеціальною технологією, яка створює в 1,5 разу більший тиск води порівняно з іншими насадками, знижуючи при цьому витрата води на 25%. Крім пом’якшувальної функції, фільтр з вітаміном С й ефірними оліями створює ритуал ароматерапії, яка заспокоює нервову систему і знімає стрес. Придбати можна на офіційному сайті бренду, орієнтовна ціна 2200 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також