Манікюр на випускний: трендові ідеї та важливі поради

В 2021 році обмежень по датах проведення випускних вечорів не запроваджували, і кожна школа може запланувати захід на свій розсуд. А це означає, що святу цього року бути! Якщо ви вже визначилися з одягом, вибрали зачіску і макіяж, саме час подбати про те, щоб ваш манікюр на випускний вечір теж був бездоганним.

Що зараз у тренді?

Кожній дівчинці хочеться зробити найкрасивіший манікюр на випускний, однак через різноманіття трендів та ідей часто буває складно визначитися, якому саме дизайну віддати перевагу. Або ж зробити ставку на завжди актуальний однотон? Давайте розберемося!

Отже, якщо ви стежите за б’юті-індустрією і хочете орієнтуватися на свіжі тенденції, тоді розгляньте найпопулярніші техніки і прийоми цього сезону і року в цілому. Для випускниць відмінно підійде манікюр з золотом, блискітками, фольгою, стемпингом, втиркою, хромованим покриттям, наклейками, стразами, перлами і навіть об’ємними 3D-деталями.

Що стосується самих дизайнів, найбільш популярними залишаються абстракція, геометрія, смужки, горошок, квіткові візерунки і фаворит – природний «голий» нейл-арт з акцентними нігтями. Яскраві та сміливі дівчата напевно захочуть щось більш неординарне і таке, що привертає увагу. Придивіться до написів, поп-арту, стилю 60-х і комбінацій різних дизайнів. Головне – не захопитися надто креативом, щоб ваш образ не вийшов перевантаженим і позбавленим смаку.

Яскравий або ніжний манікюр на випускний: який вибрати?

Вибрати дизайн – тільки половина успіху. Потрібно також визначитися з кольором лаку для нігтів або відразу кількома відтінками. Цього літа в моді яскраво-рожевий, помаранчевий, чистий зелений, насичений синій, жовтий кольори, а також ніжні тони пастельної гами: бежевий, блакитний, персиковий, лавандовий, м’ятний, фісташковий.

Не варто виключати класичні кольори, які доречні для будь-якого приводу й образу. До них належать білий, чорний, червоний манікюр на випускний і завжди актуальний нюдовий.

Манікюр на випускний в тон вбранню: секрети й особливості

Ви напевно чули про модної тенденції серед зірок, яка полягає в тому, аби створювати макіяж в тій само палітрі, що й основне вбрання. Цей прийом можна застосувати і до манікюру – ви можете підібрати ідентичний колір чи малюнок, що перегукується з принтом вашої випускної сукні або костюма. Такий трендовий спосіб самовираження часто використовують nail-стилісти багатьох селебріті (згадайте ефектні ідеї манікюру номінанток премії «Греммі-2021»).

Існує ще один перевірений спосіб – використовувати відповідні один одному відтінки колірного кола, щоб створити гармонійне поєднання кольорів у вбранні та дизайні нігтів. Нижче наведемо кілька рекомендацій.

Манікюр на випускний під чорну сукню. Якщо виникло питання, який колір нігтів більше пасуватиме до чорнильного в одязі, то відповідь проста: практично будь-який. Можна сміливо брати білий, червоний, синій, зелений, жовтий, оранжевий і інші. Поєднання з насиченим відтінком виглядає дуже контрастним, так що його варто вибирати яскравим дівчатам.

Манікюр на випускний під білу сукню. Тут діє те ж правило, що й вище. Вбрання білого кольору – це чистота, свіжість і легкість, а ще це абсолютно універсальна класика, з якою будуть вдалі будь-які поєднання відтінків нігтів. Найкраще спробувати манікюр з рожевим, червоним, жовтим, помаранчевим, зеленим, синім, фіолетовим, коричневим і сірим тонами.

Манікюр на випускний під рожеву сукню. Є кілька кольорів, з яким рожевий поєднується найбільш гармонійно. Наприклад, з білим манікюром можна поєднувати абсолютно будь-який підтон рожевого в одязі; з яскраво-рожевим платтям модний і ефектний дует створять чорний і зелений колір молодої трави. Також матимуть гарний вигляд різні пастельні відтінки, сірий і темно-синій.

Манікюр на випускний під блакитну сукню. До вбрання небесного відтінку підберіть нейл-арт з білим, ніжно-рожевим, пастельно-жовтим, бузковим та темними відтінками фіолетового, синього, коричневого та зеленого кольорів. Також один з найбільш безпрограшних дуетів вийде у блакитного з темно-синім і королівським синім або глибоким чорничним кольором.

Манікюр на випускний під зелену сукню. Холодні зелені кольори добре поєднуються з такими пастельними тонами, як фісташковий і м’ятний. Однотонна сукня холодного відтінку добре виглядає з аксесуарами і манікюром такого ж холодного тону. Для світло-зеленого кольору кращі світлі відтінки коричневого, синього, сірого лаків.

Манікюр на випускний під синю сукню. Поєднання синього кольору – це контрастні комбінації з теплими і світлими відтінками, але для кожного відтінку синього потрібні свої тони спектра. Наприклад, синьо-блакитний поєднується з класичним рожевим, біло-фіолетовим, малиновим, пурпурно-рожевим. А також базовими кольорами: кремово-білий, світло-сірий, мокрий асфальт. Вбрання синьо-зеленого кольору комбінуйте з такими відтінками лаків: рожевий, амарантовий, пурпурно-фіолетовий. База: молочний, сіро-ліловий, мокрий асфальт. До сукні сіро-синього відтінку підійдуть такі тони: рожева вата, рожево-персиковий, кораловий, фуксія, малиновий. Нейтральні: ніжно-кремовий, сіро-бежевий, чорно-сірий.

Незалежно від того, чи хочете ви зробити простий манікюр на випускний або щось незвичайне, знання про найбільш гармонійні колірні поєднання допоможуть вам врахувати всі тонкощі і створити нейл-арт своєї мрії, за який вам не буде соромно, переглядаючи фото через багато років. А тепер перейдемо до найбільш приємної частини – нейл-натхнення!

читайте також

Стильні ідеї манікюру на випускний для різної довжини і форми нігтів

Золоті деталі

«Голе» покриття

Ідеальний нюд

Ніжний молочний

Двосторонній кольоровий френч

Яскравий напівфренч

Стильний смугастий

Трендовий зелений

Яскрава фуксія

Глибокий смарагдовий

Модний синій

Класичний червоний

Пастельний блакитний

Романтичний квітковий

Подвійний тонкий френч

Абстрактні плями

Сріблясті акценти

Комбінований пастельний

Насичений винний

Ефектний фіолетовий

Гарний блискучий

Різнобарвний абстрактний

Барвистий квітковий

Святкове конфетті

Чорний хвилястий

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також