Тонкий мінімалізм: ідеї лаконічного манікюру в офіс

Доглянуті нігті й красивий манікюр − важлива складова образу будь-якої сучасної людини (навіть чоловіки роблять це!). Не менш важливо стежити за цим елементом свого образу діловим жінкам. Але як бути, якщо офісний стиль зобов’язує виглядати акуратно й стримано, але при цьому дуже хочеться підкреслити свою жіночність?

Тоді на допомогу приходить улюблений мінімалізм у манікюрі, який вже давно не вважається чимось нудним і банальним. Так, він виглядає досить просто (чого не скажеш про nail-дизайн у стилі бохо), але в цьому вся його принадність. Пропонуємо взяти на озброєння ідеї манікюру з добірки нижче й скрасити свої робочі будні одним із цих стильних рішень.

«Голий» нейл-арт

Трендовий «голий» манікюр вже кілька сезонів є одним із найбільш затребуваних дизайнів, і в цьому році він знову домінував на модних подіумах. Але щоб ваш дизайн не вийшов занадто простим, додайте до прозорої основи мінімалістичного акценту.

Виділіть один або кілька нігтів, прикрасивши їх тонкою смужкою, маленькою фігуркою або декоративними стразами (тут головне не перестаратися).

Ніжний градієнт

Якщо ви любите класичний дизайн нігтів, зверніть увагу на лаконічні ідеї манікюру в стилі омбре. Ледь вловимий градієнт − оптимальний варіант, що впишеться навіть до найбільш суворого дрес-коду. Для розтяжки кольору добре пасуватимуть спокійні нейтральні відтінки.

Акцент на кутикулу

Якщо хочеться чогось надлегкого, тоді цей варіант для вас. Простий і красивий манікюр в стилі мінімалізм допоможе створити однотонне покриття з крихітними акцентами біля кутикул кожного нігтика. Крапки або ромбики відмінно підходять для цієї ролі, а кольорову основу можна замінити прозорим лаком із глянцевим або матовим фінішем.

Геометричні мотиви

Геометрія на нейтральній основі − ідеальний вибір, якщо ви хочете створити модний і в той же час класичний офісний манікюр. Покрийте нігті оголеним лаком і додайте поверх базового шару всілякі лінії будь-якої ширини й у будь-якому напрямку. Те, що потрібно для образу ділової леді!

читайте також

Цікавий френч

Як щодо того, щоб впровадити в свої офісні луки переосмислений французький дизайн нігтів? На минулих Тижнях моди й гучних церемоніях більшість нейл-гуру вирішили пофантазувати щодо вічної класики, замінивши звичні білі смужки на більш оригінальні варіації. Вигадуйте з формою й кольором, щоб знайти свій неповторний стиль, доречний в умовах офісу.

Яскраве вкраплення

Яскраві фарби в нейл-арті теж не завадять, щоб розбавити діловий стиль і задати настрій робочих буднів. Всього кілька сміливих вкраплень, і ваш офісний манікюр виглядатиме свіжо й неабияк. Для такого рішення підійде й геометрія, й negative space, й комбінований дизайн − головне, знайти свій підходящий варіант.

Актуальний нюд

Нюдові й м’які пастельні тони лаків для нігтів − це завжди безпрограшне рішення, якщо вам потрібно створити елегантний офісний образ. Це може бути як повністю однотонне покриття, так і манікюр із дизайном у стилі мінімалізм. Вибір за вами.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також