Натхнення з Азії: як зробити модний корейський макіяж у теплих тонах

Здається, кореянки знають все про правильний догляд за обличчям, адже їх шкіра виглядає пещеною та неймовірно здоровою. Завдяки інстаблогерам корейська багатоступенева система догляду дійсно підкорила світ. Але панянки з Азії можуть здивувати не тільки цим. Саме K-beauty зараз все частіше задає тренди макіяжу. Саме корейський макіяж зараз всі так намагаються повторити.

Як би дивно це не звучало, але кореянки використовують не якісь хитрі техніки макіяжу, а давно знайомі всім прийоми. Але вони так призвичаїлися їх поєднувати в межах однієї композиції, що образ у результаті виходить якимось нереальним, а обличчя k-beauty-блогерів нагадують порцелянових ляльок.

Ми вже писали про головні тренди корейського макіяжу 2020. Судячи з фото в Instagram б’юті-блогерів із Азії, в цьому сезоні варто зробити baby face-макіяж і монохромний макіяж у теплих тонах. На щастя, такий макіяж хоч і виглядає складним у виконанні, його легко повторити. У ньому поєднуються основні особливості корейського макіяжу: делікатне сяйво шкіри, відсутність контурінгу, ніжний рум’янець у зоні яблучок щік, ефект зацілованих губ і легкий, ніби акварельний макіяж очей. І, звичайно, на губах, щоках і очах повинен бути один відтінок − частіше персиковий, рожевий або кораловий. Такий вибір відтінків і відмова від рясного контурінгу дозволяють створити той самий ефект baby face. А якщо хочете й зовсім перетворитися на лялечку, беріть на озброєння особливі стрілки азіатських дівчат − з опущеними вниз кінчиками. Це візуально зробить очі більш круглими й великими, додає образу інфантильності.

Мономакіяж − це не тільки гарний тренд макіяжу з Кореї, а й економічна тенденція. Адже для створення лялькового образу знадобиться один продукт. Ви можете використовувати рум’яна або одну помаду на щоках, очах і губах. Краще обирати засіб із кремовою текстурою: його зручніше наносити й розтушувати, а також він не «запудрить» вологий блиск обличчя.

Якщо ви готові дивувати всіх своїм зовнішнім виглядом, то ось кілька ідей макіяжу в корейському стилі. Дізнайтеся як зробити корейський макіяж і повторіть тренд просто зараз.

Денний корейський макіяж в апельсинових тонах

Лайфхак: візажист наносить помаранчеву помаду замість рум’ян трохи вище яблучок щік, щоб візуально їх підняти та зробити більш пухкими, ніби у дитини. Ту ж помаду він наносить на всю рухому повіку, розтушовуючи в м’який серпанок до складок, а також у центр губ.

Природний корейський макіяж у рожевих тонах

Лайфхак: намагайтеся зробити брови більш прямими − це візуально робить обличчя молодшим.

Вечірній корейський макіяж в рожевих тонах

Лайфхак: затемнивши зовнішні куточки очей, блогерка наносить на всю рухому повіку та внутрішні куточки очей світліші тіні з тієї ж колірної гами. А ось у центр верхніх і нижніх повік вона наносить глітерні тіні. Блиск у цих зонах створює ілюзію заплаканих очей, що є один із критеріїв краси в Кореї (дивно, але факт).

Монохромний макіяж із ефектом напівматових губ

Лайфхак: нанесіть матову помаду на зволожену шкіру губ за допомогою пухнастого пензлика. Спочатку створіть напівпрозору базу, а потім додайте яскравості тільки в центр губ.

Корейський макіяж «золотий захід»

Лайфхак: щоб очі з персиковими тінями не виглядали втомленими, підведіть лінії росту вій чорним або коричневим лайнером. Це додасть макіяжу драми та зробить очі більш виразними.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також